Libnet.ro
UNICEF

16:15

Inflatia a ramas stabila in luna iulie, in linie cu tinta BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia a ramas stabila in luna iulie, in linie cu tinta BNR

Rata anuala a inflatiei a urcat pana la 2,8% in luna iulie, de la 2,6% in iunie,potrivit datelor comunicate de Institutul National de Statistica INS). Pe componente se observa scumpirea alimentelor in medie cu 5,77% in acest an si a serviciilor cu 3%, Totodata, marfurile nealimentare s-au scumpit cu 0,88% in acest an. Conform INS, preturile de consum au stagnat in iulie comparativ cu iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Nivel record de aplicari online pentru slujbe, in luna iulie. Se inregistreaza o crestere cu 50% fata de anul trecut

Potrivit platformei de recrutare online eJobs, numarul de aplicari pentru noi joburi a atins un nou record in luna iulie, fiind cu 50% mai mare fata de aceeasi luna a anului trecut. Astfel, numarul de.

Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,8% in luna iulie

Rata anuala a inflatiei a urcat la 2,8% in luna iulie a acestui an, de la 2,6% in iunie, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu 5,57%, serviciile cu 3% iar marfurile nealimentare cu 0,88%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

IULIE FINANCIAR Luna iulie in cifre

1 iulie and 10003; Guvernul anunta Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania, despre care premierul Ludovic Orban a afirmat ca este un program de investitii si de sustinere a dezvoltarii economice.

Liderii Libanului au fost avertizati cu privire la materialele explozibile din port in luna iulie - documente

Oficialii in securitate ai Libanului i-au avertizat pe premier si pe presedinte de luna trecuta ca 2. 750 de tone de nitrat de amoniu depozitate in portul Beirutului prezinta risc de securitate si ar putea distruge capitala daca explodeaza, potrivit unor documente vazute de Reuters, precum si unor surse din serviciul de securitate. Guvernul Libanului si-a dat demisia Premierul demisionar: Explozia din Beirut este rezultatul coruptiei endemice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )