Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce se intampla cu ratele romanilor? Indicele Robor la trei luni a stagnat

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu ratele romanilor? Indicele Robor la trei luni a stagnat

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35%, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor. continuă pe Antena3

ROBOR la trei luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, astazi, la 3,35%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,36%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

Indicele Robor la trei luni a scazut la 3,38%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,38%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor.

ROBOR-ul la trei luni ar putea scadea spre finalul anului la 3,1%, dar, pe termen lung, trendul este de crestere, putnd ajunge la 3,5% - 3,6% anul viitor

ROBOR-ul la trei luni ar putea scadea spre finalul anului la 3,1%, dar, pe termen lung, trendul este de crestere, putand ajunge la 3,5% - 3,6% anul viitor si spre 4% in 2020, sustine Csaba Balint, analist macroeconomic la OTP Bank Romania. ROBOR-ul a crescut foarte mult din mai multe motive: lichiditatea a disparut, conditiile externe s-au inrautatit, de aceea ne asteptam sa vedem pe termen scurt corectii. Putem sa vedem scaderi. Pentru decembrie, avand in vedere ca statul cheltuieste mai mult, s-ar putea ca ROBOR-ul la trei luni sa scada chiar si la 3,1%, a explicat Csaba Balint, la o conferinta de presa.

Veste proasta pentru romanii cu rate. Indicele Robor face un nou salt spectaculos

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,35%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,46%, potrivit datelor publicate mi.

ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,35%, de la 3,36%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,35%, de la 3,36%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,36%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, astazi, la 3,38%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Turnurile si bastioanele Brasovului raman inchise din cauza birocratiei. O hotarare de Guvern este asteptata de trei luni

Autoritatile locale asteapta de peste trei luni o hotarare de guvern care sa reglementeze situatia juridica a obiectivelor turistice care vor ajunge apoi in administrarea Primariei. Actul este inca in stadiul de obtinere de avize de la ministere si abia apoi va merge in Guvern la aprobare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )