Libnet.ro
UNICEF

13:46

Leul deschide saptamana in depreciere fata de moneda europeana, contrar tendintelor din regiune

Hotnews Hotnews,
 Leul deschide saptamana in depreciere fata de moneda europeana, contrar tendintelor din regiune

Luni, monedele din regiune s-au intarit in fata euro, nu insa si leul, care s-a tranzactionat la o valoare medie de peste 4. 76 unitati in fata euro, potrivit datelor transmise de Banca Nationala in jurul pranzului. Practic, leul se intoarce la nivelul de acum doua saptamani, de la inceputul acestei luni, cand a mai trecut de pragul de 4. 76 unitati in fata euro. continuă pe Hotnews

Curs valutar BNR astazi, 15 aprilie: leul incepe saptamana in scadere fata de euro

Moneda nationala incepe saptamana in scadere fata de euro, dupa ce se apreciase pe finalul saptamanii trecute, in ciuda datelor ingrijoratoare publicate de Banca Nationala a Romaniei cu privire la deficitul de cont curent, in urcare cu peste 30%, la.

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Moneda nationala a consemnat, luni, o usoara depreciere fata de euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei fiind de 4,7619 lei/euro, cu 0,32 bani 0,07%) mai mare decat vineri, cand un euro a fost.

Curs valutar BNR astazi, 12 aprilie: leul incheie saptamana in crestere, ignorand datele BNR referitoare la deficitul de cont curent

Leul s-a apreciat in ultima sedinta a saptamanii, pentru a doua zi consecutiv, in ciuda datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei care arata ca deficitul de cont curent a urcat, in primele doua luni ale anului, cu peste 30% fata de aceeasi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )