Libnet.ro
UNICEF

13:15

Orban: Evident ca vom creste deficitul bugetar, dar nu atat de mult ca alte state. GRAFICE evolutia deficitelor in UE

Adevărul Adevărul,
Orban: Evident ca vom creste deficitul bugetar, dar nu atat de mult ca alte state. GRAFICE evolutia deficitelor in UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar va creste si probabil va fi in jur de 8,5-8,6. Conform datelor Comisiei Europene, procentul este putin mai mare decat media in UE, dar mult mai mic decat in Franta si Italia. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 8,5 - 8,6%, dar va fi dintre cele mai mici la nivel european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar se va duce spre 8,5 - 8,6% dupa rectificarea bugetara, ce va fi aprobata de Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, in cursul acestei zile. Orban a.

Deficitul bugetar este estimat sa creasca la 8,6% din PIB. Comisia Europeana prognozeaza o contractie de 3,8% in 2020 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat rectificarea bugetara, joi, si a anuntat ca deficitul bugetar este estimat sa creasca la 8,6% din PIB, o majorare care vine din efectul crizei si din.

FLORIN CITU: Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice

Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice, iar acest cost are doua componente, o crestere a cheltuielilor bugetare neprevazute, precum cheltuieli cu sanatatea, asistenta sociala si o reducere semnificativa a veniturilor bugetare fata de estimarea initiala, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu.

Citu: Jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice

Ministrul de Finante Florin Citu a afirmat ca, in acest an, jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice, cauzat de cresterea cheltuielilor bugetare neprevazute si reducerea semnificativa a veniturilor bugetare fata de estimarea initiala. El a precizat ca aceasta e realitatea pe care parlamentarii PSD vor sa o ascunda romanilor.

Florin Citu, ministrul Finantelor: in 2020 jumatate din deficitul bugetar reprezinta costul crizei economice

Florin Citu, ministrul Finantelor, sustine ca jumatate din deficitul bugetar inregistrat in 2020 reprezinta costul crizei economice, iar acest cost este generat de cresterea cheltuielilor neprevazute, pe de o .

Florin Citu, la prezentarea rectificarii bugetare: Vom creste pensiile in 2020, cu o suma cu care PSD nu le-a majorat niciodata. Ei taiau anual sume importante din Sanatate, Educatie si investitii noi le suplimentam

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat a doua rectificare bugetara a Guvernului Orban pentru anul 2020 si a subliniat ca pensiile vor fi majorate, in timp ce resursele din zona de Educatie, Sanatate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )