Libnet.ro
UNICEF

23:00

PayU: Piata locala de e-commerce a ajuns anul trecut la valoarea de 7 miliarde de euro, in crestere cu 36% fata de 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PayU: Piata locala de e-commerce a ajuns anul trecut la valoarea de 7 miliarde de euro, in crestere cu 36% fata de 2019

In 2020 piata locala de e-commerce achizitii de la comerciantii romani), e-tail si servicii, s-a ridicat la aproximativ 7 miliarde de euro, in crestere cu 36% fata de anul precedent, conform datelor interne si externe analizate de PayU, liderul pietei de plati online din Romania, transmite un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ANUL TRECUT Safetech Innovations - profit de 3,1 milioane lei, cu 148% peste cel din 2019

Conducerea companiei va propune distribuirea a patru actiuni gratuite la una detinuta si dividende Safetech Innovations SAFE) a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 14,7 milioane lei, in crestere cu 43% fata de cea din anul 2019 si un profit net de 3,1 milioane lei, cu 148% peste cel de anul anterior.

PENTRU ANUL TRECUT Aerostar raporteaza afaceri de 295 milioane lei, in scadere cu 26%

Aerostar Bacau ARS) a raportat, pentru anul trecut, o cifra de afaceri preliminara de 294,84 milioane de lei, cu 26,1% sub cea din 2019, in timp ce profitul net a fost de 38,44 milioane lei, in scadere scadere cu 41,7%, reiese din raportul companiei aeronautice publicat, astazi, la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Grupul Electrica - profit net 387 milioane lei anul trecut, cu 87% peste cel din 2019

Grupul Electrica EL) a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de 387,54 milioane de lei, cu 87,5% peste cel din 2019, in timp ce veniturile au atins un nivel de 6,501 miliarde de lei, in crestere cu 3,5% fata de cele de la finele anului anterior, se arata in raportul furnizorului si distribuitorului de energie electrica publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FATA DE REZULTATUL DIN 2019 IAR Brasov - profit in scadere cu 31%, anul trecut

IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de 34,06 milioane de lei, cu 31% sub cel din 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 31%, la 261,64 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat astazi de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Curtea de Conturi a identificat anul trecut prejudicii de 600 milioane de lei

Curtea de Conturi a efectuat, anul trecut, 1. 546 de misiuni de audit financiar, iar pe baza celor ci.

Jane Fonda, impecabila la 83 de ani. Aparitie mai WOW decat cea de anul trecut?

Jane Fonda arata formidabil la 83 de ani, lucru care nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Celebra actrita a aratat perfect pe covorul rosu al Globurilor de Aur 2021, intr-un costum alb cu detalii de matase si bijuterii Pomellato.

Judecatorii au dispus eliminarea din online a filmarii in care Ciprian Marica a fost surprins in camera de hotel cu nevasta unui prieten. Clipul a devenit viral anul trecut

Judecatorii au dispus stergerea din mediul online a filmarii in care Ciprian Marica aparea in prospo, la un hotel dihn Cluj. Fotbalistul fusese prins cu nevasta unui prieten, iar anul trecut, filmarea a starnit un.

Deutsche Telekom: in Romania vom deveni furnizor exclusiv de comunicatii mobile, dupa vanzarea operatiunilor fixe catre Orange Cum au evoluat anul trecut afacerile si numarul de clienti

Veniturile grupului Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) au fost de 951 milioane de euro in 2020, in scadere cu 3% fata de anul anterior, insa EBITDA profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a crescut cu 8,5% pana la 153 milioane de euro, se arata in raportul financiar al Deutsche Telekom. DT spune ca daca in Cehia este in discutii cu o alta companie pentru a dezvolta propria retea de fibra optica, in Romania se va adopta alta tactica: se va trece de la furnizarea de servicii integrate fix-mobile la furnizarea exclusiva de servicii de comunicatii mobile, dupa vanzarea catre Orange a pachetului de 54% din actiunile fostului Romtelecom.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )