Libnet.ro
UNICEF

10:46

IN PRIMELE OPT LUNI: Investitiile straine directe au crescut cu peste 2,84%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE OPT LUNI: Investitiile straine directe au crescut cu peste 2,84%

Investitiile straine directe au crescut, in primele opt luni, din 2019 cu 2,84% fata de perioada similara a anului trecut, la 3,581 miliarde de euro, conform datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Productia de energie a scazut in primele opt luni. Consumul populatiei a urcat cu 20,5%

Productia de energie a scazut in primele opt luni ale acestui an, o evolutie similara consemnand si exportul de energie electrica, iar consumul populatiei a urcat cu 20,5% potrivit datelor Institutului National.

Productia de energie a scazut in primele opt luni

Productia de energie a scazut in primele opt luni ale acestui an, o evolutie similara consemnand si exportul de energie electrica, iar consumul populatiei a urcat cu 20,5% potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate vineri.

BNR, anunt DEZASTRUOS pentru Romania: DATORIA externa totala A CRESCUT cu peste 9 miliarde de euro, in primele opt luni

Datoria externa a Romaniei a crescut, anunta Banca Nationala a Romaniei BNR). in perioada ianuarie- august 2019, datoria externa totala a crescut cu 9,131 miliarde euro.

IN PRIMELE SAPTE LUNI ALE ANULUI 2019 Crestere de 3,46% a portofoliului creditelor ipotecare din piata noastra

Reporter: Cum a evoluat segmentul creditelor imobiliareipotecare in acest an, atat in piata, cat si la Alpha Bank? Cristian Dragos: in primele sapte luni ale anului 2019, portofoliul de credite ipotecare la nivelul pietei a inregistrat o crestere de 3,46%, evolutia portofoliului Alpha Bank Romania fiind similara. Reporter: Care este perspectiva acestui sector? Cum estimati ca va evolua piata imobiliara, in functie de creditele acordate in acest domeniu?.

RAPORT CBRE PENTRU PRIMELE NOUA LUNI DIN AN, Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit 585 milioane euro

Daniela Boca, CBRE: in ultimul trimestru din 2019, volumul tranzactionat ar urma sa urce cu 42%, putand ajunge la 1 miliard de euro * Gijs Klomp, CBRE: Niciodata nu a fost atata interes pentru Romania, precum in prezent, sunt sanse mari ca in urmatoarele 24 de luni sa vina si la noi jucatori traditionali, prezenti deja in Europa Centrala si de Est, care sa schimbe reputatia pietei noastre si preturile Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit, in primele noua luni ale anului curent valoarea de 585 milioane de euro, arata cel mai recent raport de research al CBRE, potrivit caruia in ultimul trimestru din 2019 volumul tranzactionat ar urma sa se majoreze cu 42%, putand atinge pragul de 1 miliard de euro daca tranzactiile aflate in desfasurare, in prezent, vor fi semnate.

Datoria externa a Romaniei a crescut alarmant in primele 8 luni. Ne apropiem de 110 miliarde de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 9,131 miliarde euro in primele 8 luni, la 108,972 miliarde euro, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). in aceasta perioada, datoria externa publica a crescut cu peste 6,2 miliarde euro, la 41,117 miliarde euro.

IN PRIMELE 8 LUNI: Datoria externa a Romaniei a ajuns la aproape 109 miliarde de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 9,131 miliarde euro, in primele 8 luni, la 108,972 miliarde euro, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )