Libnet.ro
UNICEF

20:45

Rata anuala a inflatiei a scazut la 2,5%, in tinta BNR. Ce alimente s-au scumpit si ieftinit in septembrie

Hotnews Hotnews,
 Rata anuala a inflatiei a scazut la 2,5%, in tinta BNR. Ce alimente s-au scumpit si ieftinit in septembrie

Rata anuala a inflatiei a scazut la 2,5%, in septembrie, comparativ cu 2,68%, in august, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Asta nu inseamna ca in ultimul an au scazut preturile. Asa cum am spus de multe ori: inflatia reprezinta un fenomen de crestere a preturilor. Adica, comparativ cu nivelul din septembrie 2019, preturile au crescut cu 2,5%. continuă pe Hotnews

IN LUNA SEPTEMBRIE Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,5%

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,5% in luna septembrie a acestui an, de la 2,7% in august, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu 4,96%, serviciile cu 2,89%, iar marfurile nealimentare cu 0,62%, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Rata inflatiei a scazut la 2,5% in septembrie. Produsele care s-au ieftinit cu 33%

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,5% in luna septembrie a acestui an, de la 2,7% in august, arata datele publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

FLORIN CITU: Luna aceasta a inregistrat cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017

Florin Citu a declarat ca Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica, potrivit Agerpres.

Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca in spetembrie a fost inregistrata cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana in prezent. Potrivit datelor anuntate de Institutul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )