Libnet.ro
UNICEF

23:30

ROBOR la trei luni, in crestere

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni, in crestere

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a crescut vineri cu 0,03 puncte procentuale, pana la 2,93% pe an, potrivit datelor publicate. continuă pe Antena3

ROBOR la trei luni a crescut la 2,93%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 2,93% de la 2,90%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,90%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 2,90%, fata de 2,87%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 2,87%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,87% de la 2,89%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 2,89%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,89% de la 2,92%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Firma lui Prigoana, care ar trebui sa le adune oltenilor gunoiul, a mai cerut trei luni pentru mobilizare. Cat vor plati cetatenii

Desi de la 19 ianuarie ar fi trebuit ca noua firma care a castigat contractul pentru colectarea deseurilor menajere din intreg judetul sa inceapa treaba, reprezentantii ROSAL au mai cerut trei luni de pasuire. Nici noua halda de la Balteni nu poate fi deschisa.

Cum vrea producatorul de incaltaminte Clujana sa iasa din insolventa in trei luni

In numai 11 luni de la integrarea in portofoliul CITR, planul de reorganizare al producatorului local de incaltaminte Clujana a fost aprobat astazi de catre adunarea generala a creditorilor. Principalele directii strategice prevad continuarea masurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )