Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la inceput de an

Adevărul Adevărul,
Romania printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la inceput de an

Romania se numara printre tarile cu cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie 2021 fata de luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor publicate marti de Eurostat. continuă pe Adevărul

STUDIU ASOCIATIA CREDERE: Unele IFN-uri din Romania practica printre cele mai mari dobanzi din UE - 30.341% pentru un credit de 180 de euro

In Romania a fost identificata una dintre cele mai mari dobanzi anuale efective DAE) din intreaga Uniune Europeana - 30341% treizeci de mii trei sute patruzeci si unu la suta), pentru un credit de 180 EURO acordat de catre o institutie financiar-nebancara IFN) pe o perioada de 30 de zile.

Cele mai mari rafinarii de petrol din Texas au emis tone de emisii poluante din cauza crizei provocate de frigul extrem

Cele mai mari rafinarii din Texas au emis saptamana trecuta tone de emisii poluante din cauza crizei provocate de temperaturile neobisnuit de scazute, transmite Reuters.

Rata de infectare: Cele mai mari valori au fost in Timis, Maramures si Brasov, iar cele mai mici in Vrancea, Harghita si Arges

Judetul Timis se mentine peste pragul de 4 la mie in privinta ratei de infectare coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1. 000 de locuitori), potrivit datelor furnizate marti de autoritati. Este urmat de Maramures rata de infectare de 3,04 la mie), Brasov 2,51) si Cluj 2,41). in Capitala rata de infectare era marti de 2,32 la mie. Cele mai mici rate au fost inregistrate in Vrancea, Harghita si Arges sub 0,6 la mie).

STUDIU ASOCIATIA CREDERE: Romania, identificata cu una dintre cele mai mari DAE din Uniunea Europeana. 30.341% pentru un credit de 180 de euro

Asociatia CREDERE, la solicitarea Finance Watch Bruxelles, a documentat un numar de 32 de cazuri prin metoda mystery shopping. in perioada iunie-august 2020 a fost analizat comportamentul a 10 banci si 14 institutii financiar-nebancare IFN) in privinta procesului de creditare, atat in mediul online, cat si direct in sucursalele entitatilor financiare.

STUDIU ASOCIATIA CREDERE: Romania, identificata cu una dintre cele mai mari DAE din UE - 30.341% pentru un credit de 180 de euro

Asociatia CREDERE, la solicitarea Finance Watch Bruxelles, a documentat un numar de 32 de cazuri prin metoda mystery shopping. in perioada iunie-august 2020 a fost analizat comportamentul a 10 banci si 14 institutii financiar-nebancare IFN) in privinta procesului de creditare, atat in mediul online, cat si direct in sucursalele entitatilor financiare.

Tarile cu cele mai putine cazuri noi de coronavirus. in unele state, situatia este tinuta sub control extrem de bine

In intreaga lume, tarile inregistreaza un numar record de cazuri de coronavirus, din Italia pana in Statele Unite, unde al doilea sau al treilea val dezvaluie conditii mai grave decat atunci cand pandemia a lovit initial. Dar unele tari au eliminat pandemia de coronavirus de cand a inceput la inceputul anului 2020, raportand zero cazuri .

Cum va fi adus la standard de secol XXI unul dintre cele mai importante noduri feroviare din Romania

De gara din Fetesti, unul dintre cele mai importante noduri de cale ferata din sud-estul Romaniei in perioada interbelica, se leaga povestea celebrului inginer roman, Anghel Saligny, si a celei mai mari lucrari de terasare din Romania, la acea vreme.

Tesla raporteaza profituri mai mari din investitiile in Bitcoin decat din vanzarea de masini din 2020

Tesla a realizat profituri mai mari din investitiile in Bitcoin decat din vanzarea masinilor in tot anul 2020, a afirmat Daniel Ives, analist Wedbush Securities, potrivit CNBS.

S-a despartit Daft Punk. Cele mai celebre piese ale trupei!

Grupul Daft Punk si-a anuntat despartirea dupa nu mai putin de 28 de ani de colaborare de succes. Iata aici cateva dintre cele mai cunoscute si mai indragite piese ale trupei! .

Etna ilumineaza cerul noptii expulzand lava la 1.500 de metri inaltime. Expert: Una dintre cele mai spectaculoase eruptii din ultimele decenii VIDEO

Magma expulzata de Etna a ajuns luni la 1. 500 de metri inaltime, o imagine descrisa de un expert drept una dintre cele mai uimitoare din ultimele decenii, scrie The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )