Libnet.ro
UNICEF

11:00

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi BANI la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

B1 B1,
S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi BANI la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Presedintele BVB roaga strainii sa cheltuiasca cat mai multi bani in tara pentru a reduce deficitul de cont curent

Vineri are loc un eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB) impreuna cu Federation of European and Asian Stock Exchanges FEAS). La conferinta sunt prezenti multi investitori straini si reprezentanti ai burselor din Asia si Europa. La finalul discursului, presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Lucian Anghel, i-a indemnat pe cei prezenti sa cheltuiasca cat mai multi bani in Romania pentru a echilibra balanta comerciala si deficitul de cont curent. A spus acest lucru cel mai probabil facand referire la datele publicate joi de BNR, care arata un deficit de cont curent foarte mare.

Bataie ca in filme in centrul Iasiului: Mai multi tineri isi cara pumni si picioare! (VIDEO)

O bataie salbatica a fost filmata in centrul Iasului, sambata de dimineata, fiind surprinsi mai multi tineri care isi cara pumni si picioare chiar in mijlocul drumului. Doua grupuri de tineri s-au.

Panica in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui - VIDEO

Ursii bagadin nou spaima in oameni in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui in apropierea Cetatii Poienari. Specialistii spun ca.

Proiect social unic in Baragan pentru 161 de batrani sarmani. Bunicii vor primi masa calda, medicamente si ingrijire

Un proiect unic in regiunea Sud-est Muntenia va fi demarat in comuna Traian. Consiliul Judetean Ialomita, Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului impreuna cu autoritatile din sat vor realiza un proiect social de aproximativ 3 milioane de lei. Beneficiarii sunt 161 de batrani care au venituri mai mici de 640 de lei.

DEZECHILIBRU Mai multi obezi decat oameni care sufera de foame

Dezechilibrele in ceea ce priveste hrana sunt o problema majora pentru societatea actuala. Populatia mondiala care sufera de obezitate a depasit-o pentru prima oara pe cea care sufera de foame, potrivit datelor preliminare publicate de Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite FAO - Food and Agriculture Or-ganization of the United Nations).

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )