Libnet.ro
UNICEF

18:00

STUDIU 57% dintre companiile din Romania nu sunt prezente online

Adevărul Adevărul,
STUDIU 57% dintre companiile din Romania nu sunt prezente online

Doar 43% dintre companiile din Romania au un website, lucru care situeaza Romania pe ultimul loc in UE, unde media este de 77%, conform datelor Eurostat. continuă pe Adevărul

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic .

Artista din Romania, depistata cu Covid-19. Are nevoie disperata de ajutor pentru a trai

O interpreta de muzica populara de la noi le-a dat o veste trista fanilor sai. Aceasta a fost testata positiv cu coronavirus. Din pacate, starea in care se afla i-a socat pe cei mai multi. Cantareata are nevoie disperata de ajutor pentru a trai. O cantareata din Romania, infectata cu COVID-19. Striga disperat de ajutor .

Anunt incredibil de la Lidl pentru toti clienti: e vorba de-o problema imensa in Romania

Lidl a sarbatorit prima zi Mondiala impotriva Risipei Alimentare printr-o campanie maraton de o zi intreaga. Fiind una dintre companiile din Romania cele mai implicate in lupta impotriva.

De ce ne ingrasam, de fapt, si de ce nu putem slabi. Un nutritionist din Romania rupe tacerea

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu probleme de greutate, motiv pentru care apeleaza la tot felul de diete. Multe dintre ele, insa, nu sunt recomandate de specialisti, acestea facand mai mult rau decat bine. Un celebru nutritionist din Romania explica exact de ce ne ingrasam! De ce ne ingrasam, de fapt .

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania a generat in 2019 o cifra de afaceri de peste 200 milioane de dolari

Cifra de afaceri inregistrata de cele peste 100 de studiouri ce activeaza local a depasit 200 milioane de dolari, conform studiului anual al RGDA Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania). Suma reprezinta o crestere de 14,65% fata de anul 2018. 59% dintre studiourile romanesti se afla in Bucuresti, 17% in Cluj-Napoca, 7% in Iasi, 5% in Timisoara si 3% in Brasov, restul desfasurandu-si activitatea in orasele mici ale tarii, conform unui comunicat trimis redactiei.

INFOGRAFIC Topul dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Anul trecut industria locala a inregistrat vanzari de peste 200 milioane dolari

Pentru prima oara in istoria industriei de game development din Romania, cifra de afaceri inregistrata de cele peste 100 de studiouri ce activeaza local a depasit 200 milioane de dolari, conform studiului anual al Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania, in crestere cu 14,65% fata de 2018. Peste jumatate dintre studiourile romanesti se afla in Bucuresti.

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Zonele de Rai din Romania. Locuri de vizitat pentru un city break de vis la tine in tara

Nu stiti nimic despre Romania dincolo de Dracula si de dragostea nationala pentru sarmale? Daca nu stiati inca, va spunem noi, Romania este intr-adevar un colt de rai, incredibila, cu peisaje de basm. Zonele de Rai din Romania Romania, din punct de vedere turistic, este o tara puternica, misterioasa, si plina de contraste. Romania este .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )