Libnet.ro
UNICEF

15:00

Veste buna pentru romanii cu credite: ROBOR la 3 luni a scazut la pragul la 2%

Adevărul Adevărul,
Veste buna pentru romanii cu credite: ROBOR la 3 luni a scazut la pragul la 2%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut miercuri de la 2,04% la 2%, cel mai scazut nivel consemnat dupa 7 februarie 2018, cand indicele s-a aflat la 1,99%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Veste magnifica pentru romanii cu credite la banca. BNR a facut anuntul

BNR a facut anuntul mult asteptat! Romanii care au credite la banca vor plati mai putini bani. Iata ce se intampla cu ratele. Anunt important pentru cei cu credite! Cei mai multi dintre romani au rate la banca. Indiferent ca au imprumutat bani pentru o casa, masina sau nevoi personale, acestia primesc o veste buna! .

Veste trista pentru romanii care vor sa-si faca vacanta in Grecia. Care sunt noile masuri de restrictie anuntate de statul elen

Veste trista pentur milioane de turisti. Grecia a stabilit ieri un nou val de restrictii dupa atingerea unui numar record de cazuri, in ultimele 24 de ore. Astfel, cine doreste sa-si petreaca vacanta in aceasta tara trebuie sa respecte cu strictete aceste reguli. Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Grecia Duminica, in .

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

Alegeri 2020. Veste soc pentru candidatii la Primaria Capitalei. Traian Basescu doreste sa fie iar primar: Toti pentru Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se gandeste serios la ideea de a concura iar pentru functia de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu cateva zile inainte ca este foarte posbil ca dorinta lui sa se concretizeze, insa anuntul oficial il va face in curand. Luni, presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut o postare .

Veste trista pentru milioane de credinciosi. Staretul Manastirii Stanisoara, Laurentiu Popa, a fost rapus de COVID-19. De unde a contactat virusul

Vesti triste vin din partea Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, acolo unde s-a stins din viata un alt reprezentant al Bisericii Ortodoxe Romane. La scurt timp dupa iPS Pimen, staretul Manastirii Stanisoara, din judetul Valcea, Laurentiu Popa, a fost rapus de infectia cu COVID-19. Cand au aparut primele simptome Parintele staret avea 66 de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )