Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sectorul pharma si cel auto sunt cele n care n Romnia ncasarea facturilor se face cu cea mai mare ntrziere (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Sectorul pharma si cel auto sunt cele n care n Romnia ncasarea facturilor se face cu cea mai mare ntrziere (studiu)

Vestea buna despre cresterea globala vine cu o deteriorare semnificativa a termenelor de plata, potrivit studiului realizat de Euler Hermes Economic Research. Durata de incasare a creantelor DSO = days sales outstanding) a crescut cu doua zile in 2017, la 66 de zile in medie pe plan mondial, cel mai inalt nivel din 2007. in ultimii 5 ani, perioada de restituire a creantelor a fost constanta la 64 de zile. in Romania, incasarea creantelor se face cel mai greu in sectorul pharma si in cel auto, arata datele Euler Hermes. continuă pe Hotnews

Razvan Ciobanu s-a despartit de iubit: Ranile care dor cel mai tare nu sunt cele vizibile

Razvan Ciobanu a dezvaluit ca s-a despartit de iubitul sau, Marius. Stiu ca sunt multe intrebari. Stiu ca fara sa imi doresc neaparat acest lucru, profesia mea m-a adus cumva in lumina.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

Fericirea este ceea ce ne dorim toti, nu-i asa? O viata lipsita de griji si multumire pentru tot ceea ce se intampla in jurul tau este ideala si la asta aspiram toti. Exista persoane care par.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )