Libnet.ro
UNICEF

01:05

DECIZIE DEFINITVA Condamnare penala pentru OMV Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DECIZIE DEFINITVA Condamnare penala pentru OMV Petrom

Curtea de Apel Ploiesti a hotarat, ieri, ca OMV Petrom SNP) este vinovata de savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, in dosarul din 2015 referitor la incidentul produs in anul anterior, pe langa una dintre sondele societatii, localizata in Aricestii Rahtivani in judetul Prahova, unde victima a fost gasita decedata, se arata intr-un raport al societatii remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

IN TRIMESTRUL AL TREILEA Scadere a vanzarilor si productiei de hidrocarburi, pentru OMV Petrom

Productia totala de hidrocarburi titei plus gaze) a OMV Petrom SNP), cea mai mare companie energetica din sud-estul Europei, a scazut cu aproape 6% in trimestrul al treilea al anului, fata de perioada iulie-septembrie 2019, ajungand la 141,3 mii barili echivalent petrol pe zi bepzi) si cu 4% fata de trimestrul al doilea al acestui an, se arata in raportul indicatorilor operationali ai companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

OMV Petrom, condamnata definitiv pentru moartea unui copil de 9 ani. Care este valoarea daunelor morale

OMV Petrom a fost condamnata definitiv la plata unei amenzi penale in valoare de 750. 000 de lei intr-un dosar in care compania petroliera a fost gasita vinovata pentru moartea lui Marian Furcelea, baiatul de noua ani din Prahova, gasit fara suflare langa o sonda.

OMV Petrom, condamnata definitiv in cazul baiatului care a murit intoxicat cu gaze de sonda. La ce suma se ridica daunele morale

Cazul lui Marian Furcelea, baietelul de 9 ani care, in 2014, a decedat din cauza faptului ca OMV Petrom nu a respectat legea, lasand liber accesul in preajma unei sonde din Aricestii Rahtivani, a fost transat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2047 seconds )