Libnet.ro
UNICEF

13:00

IRINA CRISTESCU, XTB ROMANIA: Toate companiile de brokeraj au inregistrat rulaje record in anul 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IRINA CRISTESCU, XTB ROMANIA: Toate companiile de brokeraj au inregistrat rulaje record in anul 2020

Interviu cu Irina Cristescu, general manager XTB Romania) * Am considerat ca oferind comision de 0% incurajam tranzactionarea in genere si, astfel, accesul la piata de capital * in anul 2021 industria brokerajului va fi caracterizata de un mediu mult mai competitiv decat in anii anteriori; se va resimti un fenomen de selectie naturala Reporter: Ne-a atras atentia anuntul recent al XTB cu privire la introducerea de comision 0% la tranzactionarea de actiuni si ETF-uri cu detinere. inteleg ca sunteti acum primul broker cu birou local care a redus acest comision la 0%. Cum ati luat aceasta decizie? Si, totodata, care este argumentul de business care sta in spatele acestei decizii?. continuă pe Ziarul Bursa

Restrictii noi in Bucuresti, de la miezul noptii. Ce obligatii au acum toate companiile din oras

In cadrul conferintei de presa de ieri, Prefectul Traian Berbeceanu a anuntat noi masuri pentru Bucuresti. Noile masuri sunt ca efect al situatiei actuale din capitala, a gradului mare de noi infectari. Traian Berbeceanu anunta noi masuri pentru Bucuresti Din cauza cresterii ratei de noi infectari la nivelul Bucurestiului, si vorbi aici de 3,91 la .

Ce personalitati apar pe bancnote, in Romania. Toate figurile, de la 1 leu la 500 de lei

Bancnotele sunt emise de catre banci si reprezinta un cunoscut mijloc de plata, din hartie tiparita. in fiecare zi folosim bancnote, dar foarte rar suntem atenti la ce personalitati apar pe bancnote. in Romania circula in prezent sapte bancnote, fiecare cu o poveste vizuala speciala. Iata care sunt toate figurile care apar pe acestea, de .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )