Libnet.ro
UNICEF

17:46

PREZENTA LA BURSA NOASTRA INCA DIN 1995 TMK-Artrom va fi retrasa de la BVB, incepand de luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREZENTA LA BURSA NOASTRA INCA DIN 1995 TMK-Artrom va fi retrasa de la BVB, incepand de luni

Actiunile TMK-Artrom ART) vor fi retrase de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) incepand de luni, se arata intr-o decizie a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) postata, astazi, pe site-ul operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

INCA DIN ACEST AN Orange va readuce dividendele la nivelul de dinaintea pandemiei

Stephane Richard, directorul general al grupului francez de telecomunicatii Orange, a promis ca va readuce dividendele la nivelul la care erau inaintea pandemiei, inca din acest an, si ca va fi ambitios cu privire la reducerile de costuri.

Clima da peste cap Romania. Ce probleme grave vor fi in tara noastra, incepand din 2021

Daca pana acum Romania a fost intr-o zona climatica temperata, se pare ca acest lucru, cel putin in ultimii ani, s-a schimbat, iar schimbarea nu a fost in bine, ci in rau. Acest lucru, din pacate, se resimte la nivel national, prin modificarea temperaturilor, atat pozitive, cat si negative, de-a lungul unui an calendaristic si .

VIDEO Vedeta care a fost snopita in bataie de 5 fosti iubiti. Abuzul a inceput inca din copilarie

O cunoscuta vedeta are un trecut amoros extrem de nefericit. Traumele acesteia s-au nascut inca din copilarie. Despre cine este vorba si de ce a decis sa se confeseze aceasta in ultimul ceas? Trecutul socant al unei vedete de la Hollywood Una dintre marile vedete din lume a facut marturisiri cutremuratoare despre trecutul pe care .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )