Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu toate restaurantele se vor deschide in septembrie. Care sunt criteriile dupa care se face selectia

Adevărul Adevărul,
Nu toate restaurantele se vor deschide in septembrie. Care sunt criteriile dupa care se face selectia

Nu toate restaurantele se vor deschide in septembrie, o decizie in acest sens urmand sa fie luata miercuri, 26 august, in functie de indeplinirea anumitor criterii. continuă pe Adevărul

Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Ziua din saptamana in care te-ai nascut pune amprenta asupra felului tau de a fi. Daca unii au darul cuvantului ori al vietii, altii sunt facuti sa fie lideri sau doar sa se lase calauziti de vant. Cum detaliile fac diferenta, si zilele norocoase cern unii oameni de ceilalti, iar astrele ne arata cine are .

Ministrul Muncii: S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie, care includ majorarea

Pachetele cu taloanele de pensii pentru luna septembrie, care includ majorarea de 14%, au fost expediate catre Posta Romana, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Horoscop zodii 2020. Care sunt persoanele cel mai greu de iubit

In astrologie exista patru elemente, fiecare fiind specific mai multor nativi: Foc, Pamant, Aer si Apa. Elementul care apartine zodiei tale descrie unele aspecte ale personalitatii tale si chiar modul in care vezi viata sau te manifesti in dragoste. Horoscop 2020: zodiile greu de iubit Ferioara Nativii zodiei Fecioara sunt cei mai exigenti cand vine .

Lege pentru ca restaurantele sa poata fi redeschise. Care sunt conditiile care trebuie respectate

Restaurantele, hotelurile, motelurile, pensiunile, cafenelele sau alte localuri publice, din interiorul cladirilor, ar putea functiona in starea de alerta cu conditia distantarii de cel putin doi metri intre mese si un numar de maximum patru persoane la o masa. De asemenea, mesele vor trebui despartite prin panouri separatoare.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

Cod portocaliu de furtuna in 23 de judete: Care sunt zonele vizate de avertizarea meteo (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliu de furtuni, care vizeaza 23 de judete din estul, centrul si sudul tarii. Avertizarea emisa pentru fenomene de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )