Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avertisment de la seful Concurentei: RCA se va scumpi, dupa ce decontarea directa va fi obligatorie

Adevărul Adevărul,
Avertisment de la seful Concurentei: RCA se va scumpi, dupa ce decontarea directa va fi obligatorie

Preturile politelor RCA vor creste, dupa ce decontarea directa va fi obligatorie, deoarece firmele de asigurari nu au incredere ca-si vor recupera banii unele de la altele, a declarat, miercuri, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Vremuri grele pentru soferi? De ce vor plati mai mult pe RCA odata cu decontarea directa

Guvernul vrea sa schimbe legea RCA si sa introduca decontarea directa in pretul politelor RCA. in acest context, transportatorii transmit un avertisment ferm. Guvernul a pus in dezbatere.

Chiritoiu: Viciul pietei RCA este faptul ca eu cumpar ceva pentru altcineva si de asta ma uit numai la pret Decontarea directa obligatorie ar echilibra piata, dar mi-e frica de cresterea preturilor

Viciul pietei de RCA este acesta: eu cumpar ceva pentru altcineva. Eu cand cumpar ceva deschid ochii, dau banii pentru mine si ma gandesc la raportul calitatepret - iau ceva mai ieftin si poate nu asa bun sau ceva mai scump dar mai bun. Necazul este ca la RCA nu decid pentru mine, ci decid pentru un tert si atunci evident ca nu ma mai intereseaza calitatea, ci ma uit numai la pret, a declarat miercuri Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Acesta sustine ca introducerea decontarii directe obligatorii ar transforma RCA intr-un fel de CASCO, ar putea rezolva anumite probleme din piata, temerea fiind insa de cat de mult vor creste preturile.

Tarifele RCA vor exploda. Transportatorii cer retragerea OUG privind decontarea directa

In spatele usilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF, a fost pregatit, in ultimele luni, un proiect de ordonanta de urgenta, al carei efect se v-a resimti direct in tarifele RCA, atat la nivelul persoanelor fizice cat si la cele juridice, sustin transportatorii.

COTAR: Sustinem decontarea directa pe piata asigurarilor

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) sustine decontarea pe piata asigurarilor si continuarea masurilor din ultimile doua luni ale ASF. Astazi sunt zeci de mii de dosare neplatite, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )