Libnet.ro
UNICEF

01:05

Echipamentele medicale vor fi decontate din fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Echipamentele medicale vor fi decontate din fonduri europene

Guvernul aproba luni o ordonanta de urgenta care permite decontarea echipamentelor medicale si a salariilor asistentilor sociali din fonduri europene. continuă pe Adevărul

COVID-19 |Echipamentele medicale vor putea fi decontate 100% prin fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat luni in sedinta de Guvern ca a pregatit un proiect de Ordonanta de Urgenta astfel incat unitatile sanitare sa-si poata deconta achizitiile de echipamentele medicale din fonduri europene.

Echipamentele medicale vor putea fi cumparate cu fonduri europene Tot cu bani europeni vor putea fi platiti asistenti sociali

Guvernul va aproba luni un proiect de ordonanta de urgenta care permite utilizarea fondurilor europene pentru achizitia echipamentelor medicale, pentru decontarea salariilor asistentilor sociali implicati in sprijinirea persoanelor in varsta si pentru plata unui stimulent de risc medical. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat la inceputul sedintei de guvern ca orice entitate care achizitioneaza echipamente medicale poate sa solicite fonduri europene.

Guvernul a adoptat OUG pentru decontarea unor cheltuieli in domeniul sanitar din fonduri europene

Guvernul a adoptat, luni, Ordonanta de urgenta pentru decontarea,din fonduri europene, a unor cheltuieli in domeniul sanitar. Astfel, pentru achizitia de echipamente medicale vor fi decontate cheltuieli de pana la 350 de milioane de euro, in timp ce aproximativ 75. 000 de cadre medicale implicate direct in tratarea pacientilor cu coronavirus vor primi un stimulent lunar de 2. 500 de lei, din care se retine 10% impozit pe venit.

Coronavirus in Romania: 75.000 de cadre medicale vor beneficia de stimulentul de risc medical Bolos: Valoarea e de 120 de milioane de euro- UPDATE

120 de milioane de euro din fonduri europene vor fi directionate pentru plata unui stimulent de risc medical al personalului din sistemul de sanatate, in perioada crizei coronavirusului. UDPATE Un proiect de OUG in acest sens a fost introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Sporul de risc pentru medici va fi platit din fonduri europene

Sporul de risc, asa-numitul bonus, pentru medicii care trateaza pacienti cu coronavirus va fi platit.

Stimulentul de risc pentru personalul medical va fi de 2.250 lei net lunar Guvernul a adoptat 5 masuri decontate din fonduri UE

Stimulentul de risc pentru personalul medical implicat direct in tratarea bolnavilor infectati cu coronavirus, aproximativ 75. 000 de cadre medicale, va avea o valoare lunara de 2. 500 lei din care se scade impozitul pe venit de 10%). Acest stimulent nu se refera doar la medici, ci si la asistenti, la partea de personal care deserveste ambulantele, la partea de personal paramedical, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, la finalul sedintei de guvern. Buget de achizitii de echipamente de 350 miloane euro, inclusiv spitale modulare. Asistentii socliali vor acorda sprijin persoanelor in varstaAchizitia de produsele de igiena corporala pentru cei aflati in carantina.

Echipamentele medicale de protectie donate de Provincia Gansu din China au ajuns la Alba Iulia

Sambata dimineata, 4 aprilie 2020, donatia de echipamente de protectie trimisa de catre Provincia Gansu, din China, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Alba.

Guvernul analizeaza oferirea de bonusuri medicilor pentru riscul ridicat al activitatii

Asigurarea unui stimulent de risc pentru medici din fonduri europene si decontarea cheltuielilor leg.

Cum risca Romania sa piarda fonduri europene din cauza unui proiect de lege controversat

Un proiect controversat se afla pe ordinea de zi a Comisiei Economice din Senat, iar initiator este Daniel Zamfir. Initiativa sa se refera la modificarea legii Curtii de Conturi si ar putea.

UEFA ameninta Belgia cu excluderea din cupele europene

Politica de toleranta zero din partea UEFA pentru cei care doresc abandonarea actualului sezon competitional.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )