Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban: Primariile pot trimite de saptamana viitoare documente pentru decontarea cheltuielilor facute cu spatiile de carantinare

Adevărul Adevărul,
Orban: Primariile pot trimite de saptamana viitoare documente pentru decontarea cheltuielilor facute cu spatiile de carantinare

Primariile pot trimite, incepand de saptamana viitoare, documentele justificative pentru decontarea cheltuielilor care au fost facute pentru spatiile de carantinare si pentru personalul carantinat in unitati de protectie pentru persoane in varsta sau cu dizabilitati, a anuntat, joi, premierul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Peste 32.000 de firme au aplicat pe platforma IMM Invest. Florin Citu, ministrul de Finante: Saptamana viitoare vom avea primele contracte semnate Guvernul Orban pregateste produse similare pentru companiile mari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern de joi, ca liberalii pregatesc un act normativ pentru a acorda catre companiile mari produse similare cu IMM Invest, platforma in care, potrivit.

Presedintele Klaus Iohannis, despre starea de urgenta: Saptamana viitoare vom lua o decize daca o continaum sau o inlocuim Viata noastra a tuturor va ramane luni de zile sub semnul acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti seara in cadrul unei conferinte de presa ca exista posibilitatea ca in cursul saptamanii viitoare sa se iao decizie in privinta continuarii starii de.

PSD IA LA TINTA GUVERNUL ORBAN Audieri, anchete, motiuni simple - viitor sumbru pentru liberali

Modul in care a actionat Guvernul in timpul starii de urgenta i-a nemultumit pe social-democrati care au decis sa traga din toate pozitiile in membrii Executivului. Pentru ca in stare de urgenta parlamentarii nu pot depune motiune de cenzura si nici motiune simpla - mijloace de demitere a Guvernului sau a unor ministri indezirabili pentru PSD, social-democratii ii vor chema pe acestia in Parlament, in plen sau la comisiile de specialitate pentru a explica masurile luate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )