Libnet.ro
UNICEF

20:15

Schimbari pe piata RCA din Romania. Cine va plati reparatiile in caz de accident

Antena3 Antena3,
Schimbari pe piata RCA din Romania. Cine va plati reparatiile in caz de accident

O noua initiativa legislativa ar putea schimba semnificativ piata RCA-urilor. Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul sau un proiect, propus de ASF, care prevede decontarea directa intre operatorii de RCA. continuă pe Antena3

Piata de investitii imobiliare din Romania: la pretul corect exista lichiditate pentru aproape orice produs

Piata de investitii imobiliare din Romania este estimata la 900 milioane de euro anul trecut, in crestere cu 30% fata de nivelul inregistrat in 2019 694 milioane de euro), fiind singura tara din regiune care a inregistrat un trend ascendent. Totodata, numarul tranzactiilor a scazut, prin urmare valoarea medie a tranzactiei a crescut cu aproape 57% la 36 milioane de euro, de la 23 milioane de euro in 2019, potrivit unui comunicat de presa al JLL.

Artista din Romania care putea sa fie milionara. Sansa vietii: Am fost o revolutionara (exclusiv)

Cine nu o cunoaste pe inconfundabila artista Dida Dragan. Aceasta a vorbit in exclusivitate pentru Impact. ro despre intretinerea permanente a vocii, vrea sa revina cat mai curand pe scena, dar a vorbit si despre ce patimit in vremea comunismului: Eram difuzata rar la televizor, am fost mereu o revolutionara, si atunci, si acum. Artista din .

Un post TV din Romania, schimbare majora la inceput de 2021. Anuntul momentului in media

Clever Media dadea o lovitura pe piata media, odata cu achizitionarea canalului Prima TV de la Cristian Burci. Grupul media este deja pepiata de ceva vreme, cu un portofoliu interesant de canale tv, cu tematici diferite. Prima TV s-a dorit a fi relansat, si astfel s-au adus nume grele in noua echipa a postului. Selly, .

Vedeta din Romania, imobilizata in casa si la un pas de operatie pe coloana: Am cazut pe scari

DJ Harra a fost luata cu Ambulanta de acasa. Vedeta se confrunta cu probleme de sanatate grave. Declaratiile artistei. Am ramas imobilizata. Vedeta din Romania, gasita imobilizata in casa. E la un pas de operatie pe coloana Dana Neacsu, cunoscuta sub numele de scena DJ Harra, se confrunta cu probleme de sanatate severe. A ramas, .

Ce amenzi drastice pot primi soferii din Romania. Milioane de oameni trebuie sa faca asta

Noul an vine cu noi obligatii in privinta taxelor locale pentru proprietarii de autovehicule. Pentru a evita sa fie amendati, acestia trebuie sa respecte termenele de plata prevazute de lege. Pe de alta parte, soferii care sunt mai constiinciosi pot beneficia de unele reduceri la plata impozitului. Ce amenzi drastice pot primi soferii din Romania .

Un doctor celebru din Romania a dat verdictul despre ivermectina. Este folositor sau nu pentru covid?

Un doctor celebru din Romania vine cu detalii despre celebrul medicament prezentat ca fiind o descoperire minune ivermectina. Este folositor sau nu? Dezbaterea dintre un medic generalist si un medic veterinar. Este sau nu ivermectina medicamentul minune in lupta cu COVID-19? Parerea specialistului Doctorul Adrian Marinescu a fost prezent astazi la emisiunea Vorbeste Lumea, .

DOCUMENTE Rapoartele complete ale controalelor facute la spitalele din Romania in ultimii doi ani Unele nu au nici macar hidranti, la altele nu functioneaza

Prevenirea incendiilor in spitalele din Romania ramane doar in declaratii. Multe unitati spitalicesti sau cladiri ale acestora nu au nici macar hidranti, iar de instalatii de detectie a incendiilor nici nu poate fi vorba. Caile de evacuare in caz de incendiu, dar si conditiile de evacuare a pacientilor nu sunt asigurate.

Comoara din Romania unica in lume. Descoperirea facuta in Valea Rea uimeste si acum lumea stiintifica

Pestera din Apuseni, una dintre comorile Romaniei. Cea mai mare cascada verticala din tara noastra a fost descoperita de speologi la Valea Rea. Pestera din Valea Rea, comoara Romaniei unica in lume Pestera din Valea Rea are un sistem complex de galerii orizontale, puturi si hornuri verticale, sali gigantice si un curs de apa subteran.

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

Actor celebru din Romania are problema oamenilor bogati. A plecat in vacanta in Dubai: Sunt mai sarac

A plecat in vacanta la Dubai, desi, recunoaste ca ar fi vrut sa ajunga intr-o destinatie mai indepartata, precum restul vedetelor, insa nu si-a permis. Cel putin asa sustine actorul Vladimir Draghia. A plecat in vacanta in Dubai Vladimir Draghia a plecat intr-o vacanta la Dubai, pe taramul insorit al seicilor. insa, actorul, sustine ca .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )