Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana imblanzeste prognoza pentru Romania: contractie de 5,2% in 2020. Deficitul va trece de 10%

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana imblanzeste prognoza pentru Romania: contractie de 5,2% in 2020. Deficitul va trece de 10%

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza economica pentru Romania si estimeaza o contractie de 5,2% in 2020, comparativ cu estimarea initiala de 6% din vara. Cu toate acestea, Executivul de la Bruxelles preconizeaza un deficit de peste 10% pentru tara noastra. continuă pe Adevărul

Huawei a reclamat Romania la Comisia Europeana din cauza excluderii din reteaua 5G

Compania Huawei a contestat la Comisia Europeana semnarea de catre Romania si Polonia a unor memorandumuri cu Statele Unite prin care echipamentele firmei chineze nu pot fi utilizate pentru retelele de telecomunicatii 5G, arata un document oficial obtinut de site-ul Politico. eu citat de Mediafax.

Comisia Europeana: Contractia economiei romanesti in 2020 va fi de 5,2%, mai putin severa decat estimarile initiale

Economia Romaniei va inregistra o contractie de 5,2% in acest an, mai putin severa decat se estima initial, gratie investitiilor si lucrarilor de constructii, potrivit previziunilor economice de toamna publicate joi de Comisia Europeana CE), scrie Agerpres. Investitiile au surprins cu o contributie pozitiva la crestere in conditiile in care activitatea de constructii a fost, in mare parte, neafectata de masurile de izolare, sustine Executivul comunitar. Pentru 2021 si 2022, CE estimeaza ca economia Romaniei isi va reveni, gradual, urmand sa inregistreze un avans de 3,3% anul viitor, respectiv 3,8% in 2022. Cu toate acestea, incertitudinea ramane foarte ridicata, avand in vedere recentele evolutii ale pandemiei, iar cresterea reala nu va reveni la nivelul de dinaintea crizei pana la finele lui 2022.

Comisia Europeana ofera 128 de milioane de euro pentru cercetare in domeniul Covid

Comisia Europeana ofera fonduri de 128 de milioane de euro pentru cercetare in domeniul pandemiei, l.

Comisia Europeana refuza sa comenteze pe tema alegerilor din SUA pana la rezultatul oficial

Comisia Europeana a indemnat miercuri la rabdare pana cand autoritatea electorala din SUA va anunta rezultatul final al alegerilor prezidentiale americane, dupa ce presedintele Donald Trump si-a declarat victoria inaintea incheierii numararii voturilor in statele-cheie, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

In contextul in care pandemia de coronavirus se agraveaza cu fiecare zi ce trece, devine tot mai clar ca ideea UEFA de a organiza Euro 2021 in 12 tari este departe de a fi realizata. Chiar daca competitia a fost amanata pentru 11 iunie 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, aceasta are sanse .

Radu Magdin: Pentru Romania, alegerile prezidentiale din SUA au o miza mai degraba simbolica. Interesul american pentru tara noastra ramane (VIDEO)

Radu Magdin a subliniat, joi, in direct pe B1 TV, ca Statele Unite au sustinut relatia cu Romania inclusiv sub republicani, notand ca interesul american fata de tara noastra a fost si esteunul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )