Libnet.ro
UNICEF

22:47

Deficit bugetar de 8 ori mai mare in ianuarie, de 3,69 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficit bugetar de 8 ori mai mare in ianuarie, de 3,69 miliarde lei

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 3,69 miliarde lei, in ianuarie 2021, de 8 ori mai mare decat cel din aceeasi luna a anului precedent. Ca procent din PIB, acesta se situeaza la 0,33%, comparativ cu 0,04% in ianuarie 2020, transmite hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Deficit bugetar de 1,14% din PIB, in februarie

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 1,14% din PIB, in primele doua luni din acest an, mult mai mare decat cel din perioada similara a anului trecut, cand era de 0,79%. Ca valoare, acesta se ridica la peste 12,7 miliarde lei.

eMAG, pariu de peste 3 miliarde de lei: ce planuri are cel mai mare magazin online

EMAG are planuri mari si pune la bataie peste 3 miliarde de lei pentru se face si mai mare. E cel mai important jucator din piata e-commerce si nu se opreste aici. eMAG are planuri mari de.

Pavel Filip, dupa ce Moldova a ratat 60 milioane de euro din partea Romaniei: Mai mare prostie nu s-a mai vazut

Liderul PDM, deputatul Pavel Filip, este idignat de faptul ca Republica Moldova a ratat un grant de 60 milioane de euro din partea Romaniei. Potrivit lui, in perioada de criza catastrofala, sa ratezi pur si simplu bani oferiti gratis: mai mare prostie nu s-a mai vazut.

Digi24: Tara in care numarul de decese din cauza Covid-19 este, de fapt, cu 60% mai mare decat s-a crezut pana acum

Mexicul a publicat cifre revizuite care indica faptul ca numarul deceselor cauzate de coronavirus este, de fapt, cu 60% mai mare decat cel raportat anterior.

Cercetatorii au masurat miezul planei Marte si au descoperit ca are un diametru mult mai mare decat se stia

Prin intermediul misiunii InSight a NASA pe Marte, oamenii de stiinta au masurat pentru prima data in mod direct miezul unei alte planete. Au descoperit ca nucelul Planetei Rosii este cu mult mai mare decat estimarile anterioare, releteaza science focus, potrivit Agerpres.

Cel mai mare secret de la Survivor Romania. Ce se intampla in locul unde nu ajung camerele de filmat

Survivor Romania a inceput de aproape trei luni, deci pentru participanti conditiile impuse de echipa show-ului de la Kanal D au devenit casa, jungla masa, iar dorul oaspete. Atat Faimosii, cat si Razboinicii sunt filmati non-stop din multe unghiuri, dar nu din toate, caci exista unele locuri in spatiul destinat lor in Dominicana unde lentilele .

Comuna cu cea mai mare incidenta de cazuri de COVID-19 din Romania. De unde a plecat focarul care a impus carantina

Comuna Rimetea din judetul Alba are cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din Romania, fiind in carantina din 26 martie.

Localitatea din Romania cu cea mai mare rata de infectare. Primarul din Rimetea: Situatia s-a agravat brusc

Comuna Rimetea din judetul Alba are cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din Romania. Incidenta cazurilor de COVID-19 a ajuns la 18 la mia de locuitori, motiv pentru care primarul a anuntat intrarea in carantina, pentru 14 zile, a localitatii.

Dan Negru, mesaj violent. Ce a vazut la un consilier local: Un idiot gaseste mereu un idiot si mai mare

Dan Negru si-a manifestat indignarea, pe Facebook, cu privire la detaliul observat pe tricoul unei consiliere din Timisoara. Membrul USR se afla in prim-plan in aceste momente dupa ce a mers cu jandarmii sa verifice restaurantele din orasul natal. Ana Munteanu a fost suspendata din partid. Dan Negru, mesaj in cazul consilierei USR din Timisoara.

Cea mai mare incidenta de infectare cu COVID-19 din Romania

Judetul Ilfov are cea mai mare incidenta de infectare cu noul coronavirus, 8,02 cazuri la mia de loc.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )