Libnet.ro
UNICEF

19:32

Florin Citu: Ma astept la un deficit bugetar sub 7% (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Ma astept la un deficit bugetar sub 7% (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj-Napoca, ca incasarile la bugetul de stat depasesc prognozele, adaugand ca el se asteapta ca Romania va. continuă pe B1

Florin Citu: Tin sa demontez o informatie falsa. Memorandumul adoptat de Ministerul Muncii nu propune nicio reducere de venituri in sistemul bugetar (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, la finalul sedintei de Guvern de joi, ca Memorandumul adoptat de Ministerul Muncii nu prevede scaderea veniturilor bugetarilor, asa cum s-a speculat in spatiul public. De.

Florin Citu: Memorandumul propus de Ministerul Muncii si aprobat nu propune nicio reducere de venituri in sectorul bugetar Turcan: Unele sporuri vor intra in salariile de baza

Premierul Florin Citu a precizat joi, la finalul sedintei de guvern, ca memorandumul propus si aprobat de Ministerul Muncii nu propune nicio reducere de venituri in sectorul bugetar. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca, prin memorandumul adoptat de Guvern, vor fi eliminate anumite inechitati, mentionand ca unele sporuri acordate in prezent vor intra in salariile de baza.

Florin Citu: Economia trebuie sa ramana deschisa. Nu e vorba doar despre costul financiar, ci despre costul psihic pentru societate (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca in contextul crizei generate de pandemia de coronavirus este foarte important ca economia sa fie mentinuta deschisa. Florin Citu:Politica de testare a dat.

Florin Citu: La Matei Bals vom operationaliza inca 20 de paturi de terapie intensiva. La Grigore Alexandrescu nu vom interna adulti, acolo se pot aloca inca 12 paturi ATI pentru copii (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa, situatia actualizata a paturilor ATI pentru pacientii cu COVID-19 din Capitala. Florin Citu, noi date despre numarul.

Florin Citu, replica pentru USR: Au fost de acord ca nu vor pune sub semnul intrebarii atributiile premierului

La finalul sedintei de Guvern de joi, Florin Citu a declarat ca, dupa ce au transmis ca nu vor veni la sedinta, membrii USR PLUS au inteles ca problemele tarii sunt mai importante si ca trebuie sa fie aproape de romani. Premierul sustine ca toti reprezentantii Guvernului au fost de acord cu atributiile premierului, printre care si aceea de a revoca un ministru.

VIDEO Florin Citu, despre revocarea lui Vlad Voiculescu: Coalitia nu a fost constituita in jurul unor persoane

Premierul Florin Citu a avut miercuri o scurta declaratie in care si-a motivat revocarea lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii. Pentru a ma asigura ca increderea in institutiile statului ramane, am decis azi sa fac o modificare la varful ministerului Sanatatii, a subliniat Citu.

Ludovic Orban: PNL il sprijina pe Florin Citu. Noi nu ne jucam cu Romania Despre demiterea lui Vlad Voiculescu: O decizie corecta, care are sustinere publica (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul liberalilor, a insistat, vineri, ca PNL il sustine in continuare pe Florin Citu in functia de prim-ministru. Orban a mai spus ca premierul nu poate fi schimbat doar pentru ca e.

Florin Citu, despre viitorul ministru al Sanatatii: Eu caut trei atribute profesionalism, fara conflict de interese si fara probleme penale (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit, vineri, intr-o coferinta de presa de la Cluj-Napoca, despre criteriile pe care ar trebui sa le indeplineasca viitorul ministru al Sanatatii. Seful Guvernului a subliniat ca.

Florin Citu, despre faptul ca numarul deceselor COVID ar fi fost raportat gresit: ii cer public vicepremierului Dan Barna sa spuna daca stia despre aceste lucruri si ce masuri a dispus (VIDEO)

Premierul Florin Citu raspunde acuzatiilor fostului ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, potrivit caruia numarul de morti cu COVID-19 nu este raportat corect in Romania. intr-o conferinta de presa la.

Florin Citu, dupa o intalnire cu organizatorii de mari evenimente: Avem sustinerea din partea dumnealor pentru campania de vaccinare (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa de la Cluj-Napoca, ca a avut o intalnire cu organizatorii de mari evenimente si au sustinerea lor pentru campania de vaccinare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )