Libnet.ro
UNICEF

14:45

Florin Citu: Tintim un deficit de sub 7% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu: Tintim un deficit de sub 7% din PIB

Guvernul Romaniei tinteste un deficit bugetar de sub 7% din PIB, adica sub tinta initiala din buget de 7,16%, a declarat, vineri, la Cluj, premierul Florin Citu. Potrivit acestuia, veniturile bugetare sunt in prezent mai mari decat cele estimate initial in bugetul pentru acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a reactionat Florin Citu dupa cazul barbatului mort din Pitesti. Reactia categorica a premierului

Prima reactie a lui Florin Citu in privinta cazului socant petrecut recent la Pitesti? Ce declaratii a facut prim-ministrul Romaniei si care au fost hotatarile oficialului dupa tragicul eveniment? Reactia lui Florin Citu in cazul barbatului mort de la Pitesti Florin Citu a venit cu o prima reactie in cazul care a socat o tara .

Florin Citu: Am discutat cu cei din sectorul HoReCa. Spun ca isi vor vaccina tot personalul. E nevoie si de cetateni sa se inregistreze si sa se vaccineze ca sa avem o vara normala (VIDEO)

Premierul Florin Citu face din nou apel la populatie sa se vaccineze impotriva coronavirusului pentru ca aceasta este singura solutie de a iesi din pandemie. intr-o declaratie de presa pe care a.

Florin Citu: Ma astept la un deficit bugetar sub 7% (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj-Napoca, ca incasarile la bugetul de stat depasesc prognozele, adaugand ca el se asteapta ca Romania va.

FLORIN CITU: Cea mai buna optiune pentru Romania este aceasta coalitie de guvernare

Premierul Florin Citu a declarat luni, dupa discutiile din cadrul coalitiei de guvernare, ca optiunea sa este continuarea guvernarii in formula actuala.

Florin Citu: Nu prin atacuri facute de colegi din Guvern ii facem pe oameni sa se vaccineze, din contra! Cu totii trebuie sa sustinem campania de vaccinare, chiar daca nu ne convine ca nu este in directa noastra subordonare

Premierul Florin Citu a comentat declaratiile facute de Vlad Voiculescu, pe care l-a demis saptamana trecuta din functia de ministru al Sanatatii. Primul-ministru a explicat ca nu atacurile intre colegi.

E oficial! Florin Citu a semnat Ordinul pentru comisia pentru verificarea modului de raportare a deceselor COVID-19

Anuntul oficial pe care toti romanii trebuie sa il afle. Ce s-a intamplat dupa ce premierul Romaniei Florin Citu a semnat Ordinul pentru comisia de verificare a modului de raportare a deceselor provocare in urma infectiei cu virusul COVID-19. Totul a fost facut public. Florin Citu a semnat Ordinul Veste importanta pentru romani. Luni, 19 .

Florin Citu: ii asigur pe toti membrii cabinetului ca evaluarea se va face pe baza performantei. Nu voi incalca niciodata Constitutia pentru nimeni si pentru niciun motiv (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca membrii Guvernului vor fi evaluati pe criterii de performanta si nu pe baza a ceea ce spun ca fac. Florin Citu:imi voi exercita acest mandat as cum sunt.

FLORIN CITU: As vrea sa pot multumi personal fiecarui om care s-a vaccinat

Premierul Florin Citu a transmis, duminica, multumiri persoanelor care s-au vaccinat si s-au alaturat, in acest fel, luptei impotriva COVID-19. Vaccinarea este singura modalitate de a scapa de aceasta pandemie si de a reveni cat mai repede la normalitate, a subliniat Citu.

FLORIN CITU: Astept desemnarea ministrului Sanatatii de la USR PLUS

Premierul Florin Citu a declarat ca asteapta ca USR PLUS sa desemneze noul ministru al Sanatatii, avand in vedere ca portofoliul revine acestei formatiuni politice. Coalitia de guvernare poate merge mai departe, a adaugat Citu, precizand ca, in calitate de sef al Executivului, va evalua ministrii in functie de ceea ce fac, si nu de ceea ce spun.

FLORIN CITU: Bucurestiul a ajuns la o rata de vaccinare de 20 la suta

Premierul Florin Citu afirma ca in Bucuresti s-a ajuns la o rata de vaccinare de 20 la suta, iar in Ilfov de aproape 18 la suta. Deci lucrurile merg bine si putem, avem sansa sa ajungem la 50% la sfarsitul lunii mai, sustine Citu, mentionand ca mai multe orase din tara se pregatesc sa deschida centre de vaccinare de tip drive thru.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )