Libnet.ro
UNICEF

16:15

MIHAI IONESCU, ANEIR: Deficitul comercial va fi cu 10% mai mare, in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI IONESCU, ANEIR: Deficitul comercial va fi cu 10% mai mare, in acest an

Ionescu: Ne asteptam la un deficit de 18-19 miliarde euro, de la 17 miliarde anul trecut Anul in curs se va termina cu un deficit comercial de 18-19 miliarde euro, fata de 17 miliarde in 2019, cu cel putin 10% mai mare de la an la an, estimeaza Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR). continuă pe Ziarul Bursa

Medicul pediatru Mihai Craiu avertizeaza cu privire la numarul tot mai mare de cazuri confirmate cu coronavirus la copii

Mihai Craiu, medic pediatru, a vorbit despre un nou fenomen care apare in spitale, cu privire la numarul tot mai mare de imbolnaviri cu coronavirus in randul copiilor.

Cel mai mare producator de camasi din Romania inchide majoritatea magazinelor

Compania Braiconf SA, cel mai mare producator de camasi din Romania, cu o traditie de 70 de ani pe piata, isi reconfigureaza strategia si inchide majoritatea magazinelor, in special cele din mall-uri, mai ales dupa ce unele centre comerciale au continuat sa ceara chirie in lockdown.

Sibiu are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus. Situatia pe judete

Judetele Cluj, Salaj, Sibiu si Timis au cea mai mare rata de infectare cu coronavirus, peste 6 la mia de locuitori, in ultimele 14 zie, arata cea mai recenta informare a Grupului de Comunicare Strategica. Alba,.

Luca de Meo, CEO Renault: Ideea este sa fie diferentiere mai mare intre Dacia si RenaultVrem sa lasam Dacia sa se dezvolte ca brand matur, nu sa fie sub - marca a Renault

Luca de Meo, italianul care a preluat conducerea Renault acum cateva luni, are o misiune grea fiindca grupul are pierderi mari si un plan dur de redresare in fata. De Meo va renunta la 6-8 proiecte, dar va dezvolta si revitaliza 5-6 proiecte. De Meo este incantat de Dacia si spune ca marca va avea mai multa independenta, va intra pe noi piete si filozofia este sa creasca diferentierea intre Dacia si Renault, spune seful grupului, intr-un interviu pentru Automotive News.

Lidia Buble, vacanta spontana la Istanbul. A ajuns acolo si a avut cea mai mare surpriza din viata ei

Lidia Buble este plina de surprize si se pare ca, usor, usor, trece peste episodul Razvan Simion. in ultima vreme, din ce in ce mai des, Lidia Buble are escapade, in Romania, fie in afara tarii. Se pare ca pandemia nu o sperie. Lidia Buble, petrecere surpriza in Turcia in ultima vreme Lidia Buble a .

VIDEO Revolta in cea mai mare piata din Suceava: De ce e piata mai periculoasa decat supermarket-ul?

A fost scandal luni, 9 octombrie, in cea mai mare piata agroalimentara din Suceava. Producatorii si comerciantii s-au revoltat pentru ca au fost scosi din hale. Masura a fost adoptata de Primaria Suceava, pentru respectarea hotararii de Guvern prin care se suspenda activitatea pietelor din spatii inchise.

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise.

Deficitul comercial a crescut cu un miliard de euro in primele noua luni

Deficitul balantei comerciale a Romaniei FOBCIF) a crescut, in primele noua luni, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, cu 998,5 de milioane de euro 7,65%), pana la valoarea de 13,058 miliarde de euro, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate luni, scrie Agerpres.

Ce se intampla cu Cinema City: cel mai mare operator de cinema din Romania a facut anuntul trist

In timp ce mall-urile din Romania raman deschise, chiar daca s-au inchis pietele, restaurantele si multe alte domenii de activitate, ultima lovitura a fost adresata amatorilor de.

Judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din tara

Sibiul este al patrulea judet care depaseste rata de infectare de 6 cazuri COVID la mia de locuitori si ajunge la cel mai ridicat nivel din tara, potrivit datelor transmise luni se Grupul de Comunicare Strategica, potrivit g4media.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )