Libnet.ro
UNICEF

19:30

Platina a atins cea mai ridicata cotatie din ultimii sase ani

Hotnews Hotnews,
 Platina a atins cea mai ridicata cotatie din ultimii sase ani

Pretul la platina a depasit luni pragul de 1. 300 de dolari uncia, pentru prima data in ultimii sase ani, pe fondul pariurilor ca revenirea cererii industriale si normele mai stricte de poluare vor crea un deficit de aprovizionare pentru acest metal utilizat de industria auto, transmite Bloomberg, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Platina a atins cea mai ridicata cotatie din ultimii sase ani

Pretul la platina a depasit luni pragul de 1. 300 de dolari uncia, pentru prima data in ultimii sase ani, pe fondul pariurilor ca revenirea cererii industriale si normele mai stricte de poluare vor crea un deficit de aprovizionare pentru acest metal utilizat de industria auto, transmite Bloomberg si Agerpres.

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

Cea mai veche banca din America a anuntat ca adopta criptomonedele

Bank of New York Mellon intentioneaza sa trateze in cele din urma monedele digitale ca pe orice alt activ Bank of New York Mellon Corp. BNY), cea mai veche banca din Statele Unite ale Americii, face saltul pe piata criptomonedelor. Banca a anuntat ieri, potrivit Wall Street Journal, ca va detine, transfera si emite bitcoin si alte criptomonede in numele clientilor sai cu detineri de active.

Imagini incredibile de pe Transalpina. Zapada de doi metri inaltime pe cea mai inalta sosea din tara VIDEO

Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a fost acoperita de un strat consistent de zapada, in urma unui viscol puternic. Drumul nu se mai vedea, iar circulatia a fost imposibila. Angajatii de la Drumurile Nationale au intervenit cu utilaje pentru a indeparta zapada.

Numerologie: care sunt cele mai norocoase zile din an, care e cea mai buna zi din luna si cum iti calculezi cifra destinului

Numerologia poate prezice multe evenimente din viata, spun cei initiati in tainele numerelor. Asta inseamna ca numerologia ne poate spune cand sunt zile nefaste, dar si cand sunt cele mai norocoase zile din an.

Ministrul Educatiei este multumit de bugetul primit pentru 2021: Este mai mare cu mult. Cel mai mare din ultimii 30 de ani

Bugetul Ministerului Educatiei este, in valoare absoluta, cel mai mare din ultimii 30 de ani, dar ca procent din PIB este ceva mai mic decat cel de anul trecut, a declarat duminica ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, la emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Firea: Educatia, cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, raportat la PIB. Guvernul Citu si-a umplut pusculita pentru a da bani clientelei politice

Gabriela Firea, senator PSD, spune ca jungla de dreapta isi arata efectele, astfel ca bugetul intocmit de Citu aduce taieri si saracie, nu bunastare.

Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Pensionarii din Romania pot avea o mare surpriza

Este cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Parlamentarii PSD urmeaza sa depuna in Parlament amendamente la bugetul de stat pentru a se majora alocatiile si pensiile in 2021, a spus purtatorul de cuvant al PSD, pe nume Radu Oprea, dupa sedinta BPN de luni. Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii Putem .

CNCAV: Cea mai varsntnica persoana programata la vaccinare are 102 ani, iar cea mai tanara are 15 ani

Comitetul National pentru Coordonarea Activitatilor de Vaccinare anti-COVID a anuntat cine este cea mai tanara persoana programata pentru imunizata, dar si cea mai batrana. Este vorba despre un barbat in.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are aproape 103 ani. Ce varsta are cel mai tanar pacient care se va imuniza

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, au anuntat sambata autoritatile romane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )