Libnet.ro
UNICEF

05:30

PROGNOZA DE VARA Comisia Europeana inrautateste perspectiva zonei euro si mentine contractia Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROGNOZA DE VARA Comisia Europeana inrautateste perspectiva zonei euro si mentine contractia Romaniei

Potrivit Comisiei, un al doilea val de infectii in Romania sau la unul dintre principalii parteneri comerciali ar putea intarzia redresarea economiei * Iancu Guda, analist: Estimarile sunt mai pesimiste in Europa, in special din cauza rezultatelor foarte proaste pe turism * Ionut Simion, presedinte Amcham Romania: Trebuie sa ne uitam si pe cifrele de deficit * Andrei Radulescu, economist-sef Banca Transilvania: Pe termen mediu ne asteptam la continuarea procesului de convergenta economica europeana Economia zonei Euro va experimenta o recesiune de 8,7% in acest an, mai adanca decat s-a estimat anterior 7,7%), potrivit previziunilor economice intermediare, de vara, publicate ieri de Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana estimeaza o recesiune mai adanca si o revenire mai lenta pentru Zona Euro decat prognozase anterior

Economia Zonei Euro va intra intr-o recesiune mai adanca in acest an si isi va reveni mai lent in 2021 decat se credea inainte, arata prognoza Comisiei Europene publicata marti, Franta, Italia si Spania fiind statele cele mai afectate de criza economica cauzata de pandemia de COVID-190, relateaza Reuters.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

Comisia Europeana, previziuni sumbre pentru Romania: Economia va fi afectata grav de criza COVID-19

Comisia Europeana se asteapta ca ipactul crizei COVID-19 asupra economiei romanesti sa fie semnificativAstfel, potrivit previziunilor economice din vara anului 2020, Romania va inregistra o contractie de.

Comisia Europeana se asteapta la un declin al economiei Romaniei de 6% in 2020

Economia Romaniei va inregistra anul acesta o scadere semnificativa, de 6%, conform previziunilor economice din vara anului 2020, publicate astazi de Comisia Europeana, un nivel similar cu cel previzionat in mai de Executivul comunitar.

3,6 milioane euro pentru educatia, digitalizarea si IMM-urilor din Romania, avizate de Comisia Europeana

Comisia Europeana a avizat pozitiv trei scheme de sprijin pentru educatie, IMM-uri si digitalizarea intreprinderilor. Este vorba de trei proiecte-pilot gandite ca scheme de sprijin pentru zone greu afectate de criza coronavirus in Romania comunitatile sarace cu scoli fara acces la educatia online, IMM-urile neadaptate inca la noile conditii ale pietei si sectoarele industriale slab digitalizate.

Comisia Europeana: Economia Romaniei va scadea cu 6% in 2020. Ce trebuie sa faca autoritatile pentru a evita cresterea costurilor de finantare

Comisia Europeana a publicat marti previziunile economica de vara,in care prognozeaza pentru Romania o contractie de 6% din PIB in 2020.

Comisia Europeana si-a prezentat planurile pentru sistemul energetic al viitorului si pentru hidrogenul curat

Comisia Europeana a prezentat, miercuri, strategiile UE privind integrarea sistemelor energetice si pentru hidrogen, care vor deschide calea catre un sector energetic mai eficient si mai interconectat, impulsionat de dublul obiectiv al unei planete mai curate si al unei economii mai puternice, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Florin Citu, dupa ce Comisia Europeana a facut previziuni sumbre privind economia romaneasca: Aceasta estimare este mult prea pesimista

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avut o prima reactie dupa ce Comisia Europeana a estimat o scadere economica a Romaniei cu 6% in 2020. Ministrul a precizat ca aceasta estimare este mult prea pesimista.

Comisia Europeana despre Romania: Declin 6 la suta in 2020, crestere 4 la suta in 2021

Economia Romaniei va inregistra pe ansamblul anului 2020 o scadere de 6 la suta, estimeaza Comisia E.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )