Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit guvernamental din UE in prima parte a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit guvernamental din UE in prima parte a anului

Deficitul guvernamental al Romaniei in primul trimestru din 2020, conform datelor ajustate sezonier, a fost al doilea cel mai mare din UE 7,2% din PIB), dupa Malta 8,5%). continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut al doilea cel mai mare deficit din UE in primul trimestru

Romania a avut al doilea cel mai mare deficit guvernamental din Uniunea Europeana, in primul trimestru, de 7,2% din Produsul Intern Brut PIB), arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania, cel mai mare pret la energie electrica din regiune

Pretul energiei electrice din Romania era duminica cel mai mare din regiune, iar importurile se ridi.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Aproape 100 de angajati de la cel mai mare combinat de prelucrare a carnii din Romania, infectati cu coronavirus

Un numar de 93 de persoane de la cel mai mare combinat de procesare a carnii din Romania, Smithfield, din judetul Timis, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca s-a decis suspendarea activitatii timp de o saptamana, transmite Mediafax.

Cel mai mare secret din viata Geaninei Ilies. A spus tot acum

Geanina Ilies, prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche, este o pasionata a tatuajelor. Si nu ii place doar sa le priveasca, ci adora sa si le scrie pe trup. Frumoasa vedeta de la Pro TV este mandra posesoare a nu mai putin de 8 tatuaje. Geanina Ilies a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse Geanina .

Definitivat 2020: Peste 6.700 de candidati vor sustine miercuri proba scrisa Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati

Peste 6. 700 de candidati la examenul national de definitivare in invatamant 2020 vor sustine miercuri proba scrisa. Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati inscrisi sunt limba romana, educatie fizica si sport si limba si literatura engleza.

Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

Aproape o treime 29%) dintre cetatenii Uniunii Europene cu varste de peste 16 ani nu si-au putut permite, anul trecut, o vacanta de o saptamana, arata datele Eurostat. Cel mai mare procent se inregistreaza.

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

Record ciudat: ar putea fi cel mai mare joc din istorie. De ce se vinde pe 10 DVD-uri

In 2020, majoritatea jocurilor sunt descarcate de pe internet, legal sau nu. Daca nu ai insa o conexiune rapida la internet, unii dezvoltatorii opteaza in continuare la jocuri pe disc.

VIDEO Distractie la maxim in cluburile din cel mai mare complex studentesc clujean

Zeci de tineri s-au distrat ignorind masurile de siguranta recomandate de autoritati in mai multe cluburi de pe strada Piezisa, aflata in zona celui mai mare complex de camine studentesti din oras.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )