Libnet.ro
UNICEF

00:06

Suma pe care statul trebuie sa o imprumute anul acesta a urcat cu 33 miliarde lei Finantele au revizuit documentul

Hotnews Hotnews,
 Suma pe care statul trebuie sa o imprumute anul acesta a urcat cu 33 miliarde lei Finantele au revizuit documentul

Suma totala pe care statul o imprumuta anul acesta este de 120 miliarde lei, conform unui document semnat de ministrul Finantelor, Florin Citu, crescand cu 33 miliarde lei comparativ cu varianta initiala. Practic, acesta este necesarul brut de finantare, adica deficit bugetar plus rambursarea datoriilor. continuă pe Hotnews

Deprecierea leului face ca vacanta din strainatate de anul acesta sa fie mai ieftina decat cea de la anul. Cum a influentat pandemia si zgomotul politic intern cursul de schimb euro-leu (raport)

Dupa ce a avut o evolutie relativ stabila in primele doua luni ale anului, bazata pe increderea pietelor internationale, cursul de schimb al leului in fata euro a inceput sa intre sub stress in prima jumatate a lunii martie, odata cu aparitia efectelor pandemiei, arata un raport al unei banci comerciale, destinat investitorilor. Desi obstacolele mari care stau in fata unui leu mai puternic in fata euro sunt in primul rand cele legate de deficitele mari ale Romaniei, pandemia si zgomotul politic intern influenteaza la randul lor tranzactiile cu lei si prin intermediul lor si cursul de schimb. Majoritatea dealerilor spun ca un euro foarte aproape de 5 lei nu ar fi o valoare exagerata in vara viitoare, ritmul deprecierii cu care BNR s-ar simti confortabila fiind de 3-4% pe an.

Numai asa putem intra in Grecia, de la 1 iulie. Formularul care iti trebuie, daca mergi in vacanta pe litoralul elen

Romanii se gandesc tot mai putin la virus si tot mai mult la vacanta. Zilele calduroase de vara s-au instalat, dupa ce a trecut perioada de ploi, si, chiar daca inca suntem in stare de alerta cauzata de epidemia de coronavirus, unii dintre noi si-au planificat concendiul sau deja au plecat spre destinatii de distractie. Cei care vor sa plece in Grecia, insa, trebuie sa tina seama de un nou regulament.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )