Libnet.ro
UNICEF

15:30

Citu: Romania va intra in procedura de deficit excesiv, cel mai devreme in martie

Antena3 Antena3,
Citu: Romania va intra in procedura de deficit excesiv, cel mai devreme in martie

Romania va intra in procedura de deficit excesiv, acest lucru nu poate fi evitat si cel mai devreme se poate intampla in martie, a declarat, luni seara, ministrul demis al Finantelor, Florin Citu. continuă pe Antena3

Scurtmetraj senzational publicat de SUA, in prag de Defender Europe 20. Ce contributie va avea Romania la cel mai mare exercitiu multinational al Aliantei din ultimul sfert de secol (VIDEO)

Defender Europe 20 este pe care sa inceapa, iar soldatii statelor aliate se pregatesc sa puna in scena cel mai mare exercitiu militar multinational al Aliantei din ultimii 25 de ani. Acestea fiind.

Ninsori ca pe vremuri, in Romania. Unde este cel mai mare strat de zapada, de aproape 150 centimetri

Cel mai mare strat de zapada din tara masurat la o statie meteo este de 141 de centimetri, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit meteorologilor sibieni.

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Parasite, de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Parasite a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international, cel mai bun scenariu original, iar regizorul Bong Joon-ho a primit premiul Oscar pentru regie. Parasite este primul film sud-coreean care castiga premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. vezi lista completa a castigatorilor.

Daniel Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este statul, nu este colegul de breasla

Atragerea si retinerea angajatilor erau proceduri mult mai simple in urma cu cativa ani pe piata HORECA, cand competitia era mai redusa, iar raportul dintre angajatii din sectorul privat versus cel public s-a schimbat, iar statul a devenit cel mai mare.

Record aviatic: cat de putin a durat cel mai rapid zbor dintre New York si Londra

Compania de zbor British Airways a reusit sa depaseasca recordul pentru cel mai rapid zbor dintre orasele New York si Londra. Zborul dintre cele doua mari orase a reusit sa bata un record.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Oscar 2020: Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal Renee Zellweger- cea mai buna actrita

Joaquin Phoenix a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, la cea de-a 92-a editie a galei de decernare a premiilor Academiei de film americane, gratie interpretarii sale din lungmetrajul Joker. Renee Zellweger a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru rolul din Judy.

3.000.000 DE EURO PE LUNA Neymar, cel mai bine platit fotbalist francez

Primele cinci campionate ale Europei din punct de vedere ale contractelor sunt Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta. in Hexagon exista o prapastie intre salariile platite de PSg si de cele oferite de restul echipelor. Brazilianul Neymar, component al echipei Paris Saint-Germain, este cel mai bine platit jucator din Ligue 1, el avand un salariu lunar brut de 3,06 milioane de euro.

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )