Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cuc: Demareaza exproprierile pentru noul terminal al Aeroportului Otopeni

Adevărul Adevărul,
Cuc: Demareaza exproprierile pentru noul terminal al Aeroportului Otopeni

Guvernul a aprobat in sedinta de luni o hotarare privind declansarea exproprierilor pentru noul terminal al Aeroportului Otopeni, a anuntat luni ministrul demis al Transporturilor Razvan Cuc. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Zi decisiva pentru noul Executiv! Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi

Traian Basescu si-a oferit parerea avizata despre votul de investire al noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Momentul decisiv va avea loc luni, pe 4 noiembirie. Fostul presedinte al tarii a declarat ca daca va trece Guvernul, Klaus Iohannis ar putea deja sa fie declarat presedinte al Romaniei, inca de astazi. Mai .

Andreea Balan, tinuta transparenta pentru noul videoclip, Suflete Pereche. Cum au reactionat fanii

Cantareata e mai activa ca oricand, si pe plan muzical, iar dupa ce s-a maritat, Andreea Balan se poate declara o femeie cu adevarat implinita. Are o familie frumoasa impreuna cu George Burcea, tabloul fiind perfect completat de cele doua fetite ale lor. Nici in ceea ce priveste cariera, vedeta de la Antena 1 nu .

Ultimele calcule ale lui Orban pentru noul guvern: Cred ca toata lumea intelege ca exista o necesitate absoluta

Ludovic Orban este optimist in privinta votului pentru noul guvern. Premierul desemnat face socotelile cu trei zile inaintea momentului decisiv din Parlament, iar cel putin in privinta cvorumului pare ca lucrurile sa fie rezolvate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )