Libnet.ro
UNICEF

06:15

Aviz negativ pentru Florin Citu pentru functia de ministru al Finantelor (VIDEO). Avizul comisiilor este unul consultativ, Citu urmand sa fie supus votului Plenului

Hotnews Hotnews,
 Aviz negativ pentru Florin Citu pentru functia de ministru al Finantelor (VIDEO). Avizul comisiilor este unul consultativ, Citu urmand sa fie supus votului Plenului

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, se afla fata in fata cu ministrul demis, Eugen Teodorovici, in cadrul audierii din Comisiile reunite de buget-finante din Parlament. Acesta raspunde intrebarilor adresate de colegii lui parlamentari pe subiecte ce tin, printre altele, de programul de Guvernare al PNL pe zona finantelor. Sala este mult mai plina decat a fost la alte audieri ale altor ministri de finante. Aviz negativ pentru Florin Citu. De precizat ca avizul este unul consultativ, Plenul Parlamentului fiind suveran. continuă pe Hotnews

Zi de foc in Parlament. Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvern, a primit aviz negativ

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. 30 -Florin Citu,.

Victor Costache, aviz favorabil pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii

Victor Costache, propus pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban, a primit,.

Obiectivul lui Florin Citu in mandatul de ministru al Finantelor: Repatrierea aurului romanesc de la Moscova Care este povestea din spatele blocarii tezaurului nostru la rusi

Florin Citu, propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor, a anuntat in audierii din comisiile Parlamentului ca isi propune in mandatul sau formarea unei comisii alaturi de BNR pe.

Florin Citu nu a primit avizul pentru Ministerul Finantelor

Florin Citu, propus ministru al Finantelor de catre Guvernul Orban, nu a primit marti avizul necesar primirii acestui post.

Florin Citu: Ma voi lupta cu toate puterile ca nici un cetatean roman sa nu-si piarda drepturile deja castigate

Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvernul Orban, a declarat, la audierile din comisiile specializate, ca obiectivul sau principal va fi eradicarea saraciei. La inceput importanta este.

Florin Citu, ministrul propus al Finantelor: Taxa pe activele bancare trebuie eliminata;este o interventie directa a statului in politica comerciala a bancilor

Taxa pe activele bancare trebuie eliminata pentru ca este o interventie directa a statului in politica comerciala a bancilor, a declarat, marti, ministrul propus al Finantelor Publice, Florin Citu. Taxa.

Florin Citu, propunerea pentru Ministerul Finantelor, a primit aviz negativ in comisiile de specialitate din Parlament

Florin Citu, propunerea PNLpentru functia de ministru al Finantelor, a primit aviz negativ din partea comisiilor specializate ale Parlamentului. A fost un vot politic, 14 - 14. Presedintele comisiei a.

Zi de foc in Parlament. Ministrii propusi de premierul desemnat Orban sunt audiati. Aviz negativ pentru Citu la Finante

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. UPDATE- Marcel Vela, propus.

FLORIN CITU: Bugetul pentru 2020 va avea la baza schita de la MFP

Bugetul pentru 2020 va avea la baza schita de la Ministerul Finantelor Publice, dar va avea accente liberale, respectiv mai multi bani pentru investitii, a afirmat, marti, ministrului propus al Finantelor Publice, Florin Citu.

Ludovic Orban nu il va retrage pe Florin Citu din Guvern, in ciuda avizului negativ din comisii: A fost vot politic

Ludovic Orban a anuntat nu il va retrage pe Florin Citu, propunerea de la Ministerul de Finante, in ciuda avizului negativ de la comisiile reunite din Parlament. Mai mult, premierul desemnat considera ca avizu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )