Libnet.ro
UNICEF

16:15

Guvernul a aprobat alocarea a 400 de milioane de lei pentru facturile curente aferente PNDL

Adevărul Adevărul,
Guvernul a aprobat alocarea a 400 de milioane de lei pentru facturile curente aferente PNDL

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 400 de milioane de lei pentru facturile curente legate de derularea PNDL, a anuntat, luni, ministrul demis al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Daniel Suciu, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Guvernul a aprobat alocarea a 400 milioane lei pentru PNDL

Guvernul a aprobat in sedinta de luni alocarea sumei de 400 de milioane de lei pentru plata facturilor pentru proiecte deja executate si receptionate, in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala PNDL). Potrivit ministrul demis al Dezvoltarii, Daniel Suciu, banii sunt alocati din Fondul de rezerva bugetara.

DANIEL SUCIU: Guvernul a aprobat alocarea a 400 de milioane de lei pentru facturile curente aferente PNDL

Guvernul demis condus de Viorica Dancila a aprobat, luni, alocarea sumei de aproximativ 400 de milioane de lei pentru facturile curente legate de derularea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), informeaza Agerpres.

MINISTERUL DEZVOLTARII : Licitatie de aproape 36 milioane euro pentru cumpararea a 17 tramvaie

Ministerul Dezvoltarii Regionale a lansat o licitatie de 170 milioane lei 35,8 milioane euro), in vederea achizitionarii a 17 tramvaie pentru municipiul Craiova, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 25 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 25 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 600 de milioane de lei, la o dobanda de 4,17% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu scadenta in februarie 2029, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

Politia anunta ca a inceput sezonul anvelopelor de iarna obligatorii. Amenzile ajung la 2.900 de lei pentru cei cu masinile neechipate

Politia Romana anunta ca a inceput sezonul anvelopelor de iarna obligatorii si le transmite soferilor ca daca circula pe drumuri cu zapada, gheata sau polei fara anvelope de iarna pot primi amenzi de pana la 2. 900 de lei.

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede .

Blue Air a inregistrat un profit net de 3,4 milioane euro pentru anul financiar 2019

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri, a anuntat revenirea pe profit in cele 12 luni incheiate in 30 septembrie, inregistrand un profit de 3,4 milioane euro.

CONFERINTA FONDURILE EUROPENE SIMONA CURPAN, ADRBI: Avem o alocare de 300 milioane euro pentru eficienta energetica si mobilitate urbana

In actualul exercitiu financiar 2014-2020), spre deosebire de cel anterior 2007-2013), regiunea Bucuresti-Ilfov nu a avut o alocare pe toate axele programului Regio, intrucat, din punct de vedere statistic, este considerata ca fiind mai dezvoltata decat alte regiuni de la nivel national, a afirmat Simona Curpan, sef departament Promovare Regionala si Investitii, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov ADRBI).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )