Libnet.ro
UNICEF

17:30

Guvernul Orban depesedizeaza institutii. Seful Agentiei Nucleare a fost demis

Adevărul Adevărul,
Guvernul Orban depesedizeaza institutii. Seful Agentiei Nucleare a fost demis

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, l-a demis pe Horia Grama, seful Agentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive ANDR), numit de PSD in 2017, au declarat surse pentru G4Media. continuă pe Adevărul

Depesedizarea institutiilor: Presedintele Agentiei Nucleare a fost demis

Ministrul economiei, Virgil Popescu, l-a demis marti pe Horia Grama din functia de presedinte al Agentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive, potrivit surselor HotNews. ro. Acesta detinea aceasta functie de la inceputul lui 2017, chiar daca nu avea experienta in domeniu. Horia Grama a fost deputat PSD. Pana la numirea unui nou presedinte, atributiile acestuia vor fi preluate de secretarul general al institutiei.

Veste buna pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Ce anunt a facut Guvernul Orban

Vesti bune pentru soferii! Supraacciza la carburanti a fost eliminata, iar romanii vor simti asta cand vor merge sa faca plinul, la benzinarii. Supraacciza la carburanti a fost data spre eliminare in plenul Camerei Deputatilor, cu o zi in urma. Comisia de buget-finante a oferit, marti, un raport de admitere al unui proiect de lege, .

Salariu minim 2020. Anunt facut de Guvernul Orban

Guvernul Orban a elaborat si supus dezbaterii publice proiectul deHotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prin aplicarea caruia veniturile salariatilor vor fi.

Abrogarea recursului compensatoriu, asumata de Guvernul Orban

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea privind abrogarea recursului compensatoriu si pe legea privind prorogarea dispozitiilor privind pensionarea magistratilor dupa implinirea a 20 de ani de activitate.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

Guvernul Orban risca sa fie trantit dupa numai o luna. Ce presupune angajarea raspunderii pe pachetul Justitiei

Guvernul condus de Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe un pachet de legi privind Justitia, sustin surse politice pentru Adevarul. Ce presupune angajarea raspunderii?.

Averile ministrilor din Guvernul Orban. Surprize in declaratiile de avere ale liberalilor

La o luna de zile de la investirea Guvernului Orban, ministrii au reusit, in sfarsit, sa-si depuna declaratiile de avere. Unul dintre ei a dezvaluit ca tine sute de mii de lei sub saltea, in timp ce altul.

Guvernul Orban lucreaza la studiul de impact pentru abrogarea OUG 1142018

Cabinetul Orban lucreaza in prezent la studiul de impact privind abrogarea unor masuri din OUG 1142.

Ministrul Justitiei: Vom merge la CEDO sa explicam care este situatia in Romania Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca va merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru a explica situatia din Justitie. Anuntul lui Predoiu vine dupa ce Guvernul.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru OUG 114, Ordonanta Lacomiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, la finalul sedintei PNL de la Palatul Parlamentulu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )