Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ion Ghizdeanu, demis oficial din functie. Orban spunea un banc despre el, acum doua zile

Hotnews Hotnews,
 Ion Ghizdeanu, demis oficial din functie. Orban spunea un banc despre el, acum doua zile

Dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca-l va demite pe Ion Ghizdeanu, presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), joi noapte a aparut in Monitorul Oficial decizia de eliberare din functie. Pana la numirea unui nou sef, institutia va fi condusa de Bianca Diana Mihaita, director al Directiei de programare economica. continuă pe Hotnews

Ion Ghizdeanu, demis de Guvernul PNL de la Comisia de Prognoza. Ludovic Orban: Exista un minus de aproape 11 miliarde de lei in veniturile bugetare

Ion Ghizdeanu va fi demis de catre Guvernul PNL de la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, a anuntat Ludovic Orban, care a precizat ca exista un minus de 11 miliarde de lei pe zona veniturilor.

OFICIAL Ion Ghizdeanu a fost demis de la sefia Comisiei de Prognoza. Cine ii va lua locul

Ion Ghizdeanu, presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), a fost demis oficial din functie, potrivi unei decizii publicate noi noapte in Monitorul Oficial.

Ion Ghizdeanu a fost demis de la Comisia de Prognoza, dupa 14 ani in functie

Bianca-Diana Mihaita va exercita atributiile de presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), in urma eliberarii din functie a lui Ion Ghizdeanu, potrivit unei Decizii publicate joi in Monitorul Oficial.

Orban scapa de dinozauri. il demite pe Ion Ghizdeanu, presedintele Comisiei de Prognoza

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca il demite pe Ion Ghizdeanu, presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza.

Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat.

UPDATE Orban anunta ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Vom reduce drastic numarul

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca a eliberat din functie aproximativ 40 de secretari de stat numiti de guvernarea PSD. Liderul PNL a anuntat ca va reduce drastic numarul acestora din Guvern.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Magistrat eliberat din functie dupa ce a luat mita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele privind eliberarea din functie a noua magistrati, intre care se numara Catalin Nicolae Ceort - procuror la Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Seful DNA Targu Mures a demisionat din functie

Procurorul-sef al Serviciului Teritorial Targu Mures din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) , Tiberiu Nicolae Onea, a demisionat din functie, potrivit unei note postate, marti, pe site-ul Consiliului.

Prefectul de Vaslui a demisionat din functie

Prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-a depus demisia din functie. Prefectul le-a multumit ziaristilor pentru colaborare si a declarat ca, .

MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat eliberarea din functie a secretarilor de stat PSD. Am semnat a doua transa, am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD. Maine voi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )