Libnet.ro
UNICEF

06:00

Seful CE Oltenia, demis din cauza prejudiciilor de 600 de milioane de lei aduse companiei

Adevărul Adevărul,
Seful CE Oltenia, demis din cauza prejudiciilor de 600 de milioane de lei aduse companiei

Consiliul de Supraveghere CS) al Complexului Energetic Oltenia a decis inlocuirea din functie a directorului general al companiei, Sorin Boza, din cauza prejudiciilor aduse companiei si a faptului ca nu a fost selectat in mod legal, a declarat, marti, pentru Agerpres, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu. continuă pe Adevărul

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, schimbat din functie: Masura, luata din cauza prejudiciilor aduse companiei

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost inlocuit din functie. Decizia a fost luata de Consiliul de Supraveghere al CEO, din cauza prejudiciilor aduse companiei, a declarat ministrul.

Maratonul de la Hong Kong a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

Seful executivului Regiunii Administrative Speciale Hong Kong, Carrie Lam, a anuntat ca maratonul de la Hong Kong va fi anulat din cauza epidemiei de coronavirus.

Al saselea deces din cauza gripei: Un barbat a murit la Spitalul din Bistrita

Un barbat din Bistrita a murit, luni, din cauza gripei, potrivit presei locale. Acesta este al saselea deces din acest sezon din cauza virusului gripal. Barbatul, in varsta de 67 de ani, a murit la secti.

Sfarsit de drum pentru Suzuki Jimny: modelul va fi comercializat in cantitati foarte limitate in 2020 din cauza emisiilor prea mari

Suzuki Jimny va fi comercializat in Europa doar in cantitati foarte limitate in 2020 si cel mai probabil va fi eliminat din gama incepand de anul viitor din cauza emisiilor prea mari.

Copil de 2 ani, mort din cauza virusului gripal B

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, c.

UPDATE Bucuresti: Opt scoli si o gradinita sunt inchise sau au clase inchise luni din cauza gripei

Opt scoli si o gradinita din Bucuresti sunt inchise sau au clase inchise luni din cauza gripei. Parintii au fost anuntati, duminica, de catre directorii scolilor sa-si tina copiii acasa luni. Acolo unde sunt mai mult de trei cazuri de gripa intr-o clasa sau grupa orele sunt suspendate, potrivit directivelor venite de la Directia de Sanatate Publica.

Tragedie in Buzau! Florin, un tanar motociclist de 23 de ani, a murit din cauza neatentiei unei soferite

Un tanar motociclist de 23 de ani, din Buzau, si-a pierdut viata sambata din cauza neatentiei unei soferite.

Stare de urgenta in Hong Kong din cauza coronavirusului din China: Solicit tuturor cetatenilor sa ramana uniti in lupta contra epidemiei

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sambata stare de urgenta din cauza noului coronavirus din China, anuntand masuri pentru limitarea legaturilor cu zonele continentale si prevenirea.

Business report: Un sfert dintre angajatori ingheata salariile in acest an. Previziuni economice sumbre; Pierderi de aproape 600 miliarde dolari pentru economia globala din cauza epidemiei de coronavirus; Zara si problema fast fashion

Dublu standard de calitate a produselor. in cazul romanilor si bulgarilor exista probabilitatea cea mai mare sa fie inselati. Raport imobiliar: preturile in Cluj-Napoca, cele mai mari din tara, agentii asteapta cresteri si in 2020. in 5 ani preturile au crescut cu aproape 70%.

Primul deces in Shanghai din cauza coronavirsului. Bilantul a crescut la 54 de morti si peste 1.600 de contaminari

Epidemia de pneumonie virala din China a facut un mort la Shanghai, a anuntat duminica guvernul local, fiind prima victima a coronavirusului in metropola financiara a tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )