Libnet.ro
UNICEF

22:15

Guvernul a alocat 260 de milioane de lei pentru continuarea PNDL

Adevărul Adevărul,
Guvernul a alocat 260 de milioane de lei pentru continuarea PNDL

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de ieri, 22 iulie, o Hotarare privind alocarea sumei de 260 de milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru finantarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) - etapele I si II, coordonat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA). continuă pe Adevărul

Guvernul Romaniei a aprobat 260 milioane de lei pentru finantarea PNDL

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de ieri, 22 iulie, o Hotarare privind alocarea sumei de 260 de milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru finantarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) - etapele I si II, anunta Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), printr-un comunicat de presa transmis redactiei.

Proiect de 150 de milioane de lei pentru prevenirea inundatiilor la Botosani. Raul Jijia va fi reamenajat

Investitie uriasa pentru amenajarea cursului raului Jijia in judetul Botosani. Mai precis vor fi investiti 150 de milioane de lei pentru regularizarea cursului in vederea prevenirii inundatiilor. Si asta in conditiile in care viiturile de pe Jijia au dat mari batai de cap localnicilor, in fiecare an.

Ministrul Fondurilor Europene a semnat primele 10 contracte, in valoare de 205 milioane lei, pentru dotarea spitalelor COVID-19

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a semnat, astazi, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor spitalelor COVID-19.

IMPACTUL PANDEMIEI ASUPRA PATRIA BANK: Profitul net scade de trei ori si jumatate, la 6,6 milioane lei in acest an, fata de estimarile initiale

Patria Bank estimeaza in acest an un profit net de 6,6 milioane lei, de trei ori si jumatate mai mic decat estimarile de la inceputul anului, de 23,1 milioane lei, insa mai mare comparativ cu rezultatul obtinut anul trecut, de 5,3 milioane lei, potrivit rezultatelor estimate revizuite pentru anul 2020, scrie News. ro.

BVB Rulaj de 62 milioane lei, peste media zilnica a anului

Cresteri pe linie pentru indici Valoarea tranzactiilor inregistrata in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 62,11 milioane lei, peste media zilnica a anului, de 48,77 milioane lei, circa 30% din rulaj fiind asigurat de transferurile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

Amenda de 40.000 de lei pentru Nasul TV! Motivul care a atras sanctiunea usturatoare din partea CNA

Serialul Nasul a mai avut un episod. A fost amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul TV. CNA a sanctionat iar emisiunea lui Radu Moraru. de mentionat este ca e a sasea sanctiune in ultimele doua luni si jumatate, iar bilantul este unul record, de 95. 000 de lei. Amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul .

Termoenergetica, furnizorul de apa calda si caldura in Bucuresti, are datorii de peste 400 milioane lei la ELCEN Cum a ajuns compania in aceeasi situatie ca fostul RADET, in doar cateva luni de la infiintare

La nici un an de la preluarea activitatii RADET, compania municipala Termoenergetica a adunat datorii de peste 400 milioane de lei la ELCEN, producatorul de energie termica. ELCEN analizeaza optiunea de a cere intrarea in insolventa a companiei municipale, potrivit uni comunicat transmis de Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN. Contactat de HotNews. ro, directorul Termoenergetica, Alexandru Burghiu, da vina pentru acumularea datoriilor pe Guvern, dar promite ca le va plati. Reamintim ca RADET a intrat in insolventa apoi in faliment dupa ce a acumulat datorii de 3,7 miliarde lei la ELCEN.

INCA O CONDAMNARE PENTRU DARIUS VALCOV 6 ani si 6 luni de inchisoare pentru o spaga de aproape 4,3 milioane lei

Darius Valcov, fostul consilier de stat pe probleme economice in guvernarea Dancila, a fost condamnat ieri de judecatorii Tribunalului Dolj la 6 ani si jumatate de inchisoare pentru luare de mita. Instanta a dispus confiscarea de la Darius Valcov a sumei de 4. 270 lei. Faptele ar fi fost comise in perioada in care Valcov a fost primar al municipiului Slatina, iar din rechizitoriul procurorilor anticoruptue reiese ca acesta ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu primaria. Este vorba despre contracte pentru izolarea termica a blocurilor, reabilitarea centrului istoric din Slatina si lucrari de extindere a retelei de apa din judetul Olt.

Deputatul Catalin Radulescu a primit amenda 1500 de lei pentru ca nu purta masca

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost amendat de un politist cu suma de 1500 de lei.

S-au dat amenzi de 125.000 de lei pentru o nunta cu 80 de persoane, tinuta in spatiu inchis

Politistii din judetul Olt au aplicat amenzi de 125. 000 lei unui numar de zece persoane care au part.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )