Libnet.ro
UNICEF

07:30

DOCUMENT Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Olguta Vasilescu: Diferentiere in functie de studii sau vechime

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Olguta Vasilescu: Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie, anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii si vechime. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Salariul minim creste de la 1 noiembrie.Olguta Vasilescu: Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii sau vechime: 2. 080 lei salariul minim brut pe tara si 2. 350 lei salariul minim pentru angajatii cu studii superioare sau pentru angajatii cu 15 ani vechime.

Olguta Vasilescu: Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie, anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii si vechime.

Salariul minim creste din nou la 1 ianuarie! Cat conteaza pentru investitorii straini?

Romania risca sa devina mai putin interesanta pentru investitorii straini in urmatorii ani, in contextul cresterii salariului minim, dar si a scaderii fortei de munca disponibile, a declarat la o intalnire cu presa economica Claudia Sofianu, Partener.

Salariul minim ar putea creste de la 1 noiembrie 2018, nu de la 1 ianuarie 2019, sustine ministrul Muncii, chiar in contextul temerilor privind inghetarea salariilor (FOTO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul ar putea creste salariul minim brut pe economie la 2080 de leide la 1 noiembrie 2018, in loc de 1 ianuarie 2019. Anuntul vine dupa ce.

Haos in Guvern: Olguta Vasilescu insista sa le promita bugetarilor mariri de salarii, desi Eugen Teodorovici vrea inghetarea acestora

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, insista ca in 2019 va fi aplicata Legea salarizarii cum a fost publicata ea in Monitorul Oficial, desi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a scris Comisiei Europene ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )