Libnet.ro
UNICEF

20:30

[P] Borsec, validat din nou Superbrand

Hotnews Hotnews,
 [P] Borsec, validat din nou Superbrand

Statutul de Superbrand a fost acordat in urma studiului de piata realizat de Superbrands Romania cu sprijinul IPSOS, pe un esantion de 1. 500 de respondenti, luand in calcul criterii precum calitate, incredere si diferentiere pe piata. Potrivit studiului, Borsec se bucura de un nivel de awareness exceptional, de peste 90% si este lider in categoria Bauturi-Ape, mentinandu-si pozitia in toate editiile Consumer Superbrands desfasurate de catre Superbrands Romania. continuă pe Hotnews

Legile Justitiei, ATACATE din nou la CCR

Legile Justitiei vor fi atacate din nou la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) de catre Uniunea Salvati Romania USR). USR nu se lasa dupa ce CCR a respins, miercuri, ca inadmisibile, sesizarile.

CCR, legile Justitiei vor fi atacate din nou de catre USR

Uniunea Salvati Romania USR) va ataca din nou legile Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei.

USR va ataca din nou legile Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei

Uniunea Salvati Romania USR) va ataca din nou legile Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), dupa ceCCR a respins miercuri, ca inadmisibile, sesizarile depuse de USR impotriva modificarilor aduse celor trei legi ale Justitiei, informeaza un comunicat al partidului, citat de Agerpres.

Inspectori scolari revocati degeaba de fostul ministru al Educatiei - pusi din nou pe liber, tot vineri seara, tot prin fax

Sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al educatiei Liviu Pop si repusi in functii de justitie au primit din nou calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei. Aceasta inseamna ca au fost din nou pusi pe liber. Evaluarea facuta de minister este ilegala, sustin inspectorii contactati de HotNews. ro, care descriu neregulile intalnite si spun ca vor contesta procedura. Surse apropiate situatiei au afirmat pentru HotNews. ro ca motivul noii incercari de a-i indeparta pe respectivii inspectori este politic, lucru dezmintit de reprezentanti ai ministerului. La fel ca prima data, si acum inspectorii au fost anuntati de calificative vineri seara, prin fax.

Inspectori scolari revocati de fostul ministru al Educatiei si repusi in functii de justitie - pusi din nou pe liber, tot vineri seara, tot prin fax

Sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al educatiei Liviu Pop si repusi in functii de justitie au primit acum calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei. Aceasta inseamna ca au fost din nou pusi pe liber. Evaluarea facuta de minister este ilegala, sustin inspectorii contactati de HotNews. ro, care descriu neregulile intalnite si spun ca vor contesta procedura. Surse apropiate situatiei au afirmat pentru HotNews. ro ca motivul noii incercari de a-i indeparta pe respectivii inspectori este politic, lucru dezmintit de reprezentanti ai ministerului. La fel ca prima data, si acum inspectorii au fost anuntati de calificative vineri seara, prin fax.

Elena Udrea, din nou mama dupa ce va naste gemeni?

Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, dupa ce a urmat tratamente de fertilizare in vitro, iar iubitul ei spune ca este posibil sa mai urmeze alti copii dupa aceasta nastere. Iata ce declara.

Ministrul Daea Alege oaia loveste din nou. Sa asteptam si sa lucram evident. Mazarea se insamanteaza in mustul zapezii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, cunoscut pentru declaratiile sale care fac deliciul presei, iese din nou la rampa. El sustine ca starea de vegetatie a culturilor agricole semanate in toamna este.

Laura Codruta Kovesi iese din nou la atac

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, iese din nou la atac inaintea unei saptamani decisive in privinta mentinerii sale in functie. intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times a declarat ca.

WBC: Ronald Gavril, invins din nou la puncte de David Benavidez, intr-un meci pentru centura mondiala

Pugilistul Ronald Gavril a fost invins din nou de americanul David Benavidez, intr-un meci pentru centura WBC la categoria supermijlocie disputat la Las Vegas.

Legile justitiei, supuse din nou testului constitutional: CCR se pronunta miercuri pe sesizarile facute de USR

Toate cele trei legi din pachetul legislativ de modificari la legile justitiei au fost declarat partial neconstitutionale de Curtea Constitutional si se vor intoarce in Parlament pentru modificarea articolelor pr.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )