Libnet.ro
UNICEF

00:06

Marea Britanie a infiintat un grup de lucru pentru studierea posibilitatii emiterii unei monede digitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie a infiintat un grup de lucru pentru studierea posibilitatii emiterii unei monede digitale

Trezoreria Britanica si Banca Angliei au anuntat ieri infiintarea unui grup comun de lucru care sa evalueze crearea unei monede digitale emisa de entitatea bancara centrala care sa protejeze lira sterlina de impactul criptomonedelor asupra sistemului financiar, scrie Financial Times. Potrivit celor doua institutii, se are de asemenea in vedere imbunatatirea serviciilor oferite de sistemul de plati din Marea Britanie. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Am constituit un grup de lucru pentru a vedea exact daca sunt discrepante intre raportarile privind decesele COVID pe cele doua platforme Nu avem nicio dovada ca s-au subraportat decesele

Premierul Florin Citu a anuntat, luni seara, constituirea unui grup de lucru pentru a vedea daca exista discrepante intre raportarile privind decesele COVID-19 pe platformele alerte. ms. ro si.

Ministerul Sanatatii anunta ca nu exista un grup de lucru pentru verificarea raportarilor cazurilor de COVID-19

Ministerul Sanatatii transmite ca la acest moment nu exista un grup de lucru pentru verificarea modului in care au fost raportate zilnic cazurile de COVID-19.

Marea Britanie vrea sa emita propria moneda digitala, Britcoin

Banca Angliei BoE) si Trezoreria britanica au anuntat luni infiintarea unui grup operativ pentru a explora posibilitatea unei monede digitale bancare centrale CBDC), denumite Britcoin, transmit BBC si Reuters.

MAREA BRITANIE: Rata somajului a scazut neasteptat la 4,9%

Rata somajului in Marea Britanie a scazut neasteptat in perioada decembrie 2020 - februarie 2021, dupa ce restrictiile impuse pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19) au afectat semnificativ piata fortei de munca, in special in randul tinerilor, transmit BBC si Reuters.

Marea Britanie: Femeile insarcinate se vaccineaza impotriva COVID-19 doar cu serurile produse de Pfizer si Moderna

Autoritatile din Marea Britanie au decis ca femeile insarcinate sa fie imunizate impotriva COVID-19 doar cu vaccinurile produse de Pfizer si Moderna,singurele studiate cu studii solide. Pentru.

Marea Britanie reinfecteaza tineri care au avut Covid-19. Ce urmareste experimentul

Experiment controversat in Marea Britanie. Tineri vindecati de COVID vor fi infectati din nou, pentr.

Taylor Swift a doborat recordul detinut de The Beatles in Marea Britanie

Trei albume ale cantaretei americane Taylor Swift s-au clasat, in decurs de noua luni, pe primul loc in topul din Marea Britanie si, astfel, artista a doborat recordul detinut de grupul The Beatles in Regat, potrivit News.

DOCUMENT Decizia de constituire a grupului de lucru pentru decesele COVID apare in registrul de la cabinetul Andreei Moldovan, dar imparte numarul de inregistrare cu o invitatie la Forumul de diabet

Decizia de constituire a grupului de lucru pentru verificarea modalitatii de raportare a deceselor COVID apare in registrul de intrare-iesire a corespondentei de la cabinetul fostului secretar de stat din Ministerul Sanatatii Andreea Moldovan, pe data de 12 aprilie, cu numarul de inregistrare 578, arata o copie a registrului, obtinuta de HotNews. ro. Nu este insa clar de ce, la acelasi numar - 578 - apare, la aceeasi data, 12 aprilie, si o invitatie la Forumul de diabet.

Marea Britanie pune India pe lista rosie si permite intrarea in tara doar a rezidentilor

Guvernul britanic a interzis intrarea in Regatul Unit a persoanelor care vin din India din cauza unei agravari a pandemiei in aceasta tara, fiind permis doar accesul rezidentilor britanici, care vor trebui sa plateasca pentru carantina la hotel, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )