Libnet.ro
UNICEF

15:15

5 sfaturi pentru a nu te trezi cu conturile golite prin metoda romance scam

Hotnews Hotnews,
 5 sfaturi pentru a nu te trezi cu conturile golite prin metoda romance scam

Pandemia cu siguranta a adus multe schimbari, insa nevoia de conexiune umana si de dragoste ramane prezenta in randul internautilor. Iar cum multe persoane se afla acum in situatia de a-si cauta un partener in mediul online, cu ocazia zilei de Dragobete, ING Bank Romania atrage atentia privind o metoda de fraudare ce lasa in urma atat inimi frante, cat si conturi golite: romance scam sau iubirea prefacuta. Cum functioneaza? Infractorul isi alege victimele dupa o evaluare amanuntita a profilurilor de pe retelele de socializare. El vizeaza persoanele vulnerabile, de cele mai multe ori singure si cu mai putine cunostinte digitale, cu care poate crea cu usurinta o conexiune prin intermediul acestor canale. Odata ce a adunat toate informatiile necesare, el va contacta pentru prima data potentiala victima. continuă pe Hotnews

Cum poti ramane fara bani in cont prin metoda romance scam. Cum te poti proteja

ING Bank Romania atrage atentia privind o metoda de fraudare ce lasa in urma atat inimi frante, cat si conturi golite: romance scam sau iubirea prefacuta.

500 milioane Euro pentru startup-uri tech, prin doua fonduri europene de investitii

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari de capital de risc prin doua fonduri de investitii in valoare totala de 500 de milioane de euro, lansate pe continent.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )