Libnet.ro
UNICEF

16:15

ANALIZA SAPTAMANALA Dobanda la titlurile de stat ale Romaniei pe zece ani, la minimul din 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA SAPTAMANALA Dobanda la titlurile de stat ale Romaniei pe zece ani, la minimul din 2016

Curba randamentelor din Romania s-a deplasat marginal in jos pentru a treia saptamana la rand, evolutie influentata de climatul macro-financiar international si de stirile interne. Se evidentiaza declinul ratei de dobanda la titlurile de stat pe scadenta 10 ani, cu 0,3%, la 3,355%, minimul din noiembrie 2016, evolutie in convergenta cu cele din Statele Unite si Germania, dupa cum puncteaza Andrei Radulescu, directorul de analiza macro de la Banca Transilvania, intr-un raport. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

ANALIZA SAPTAMANALA Perioada de lichiditate scazuta continua la BVB

Crestere de 0,38% pentru BET si declin de 2,63% pentru BET-FI * Marcel Murgoci, Estinvest: Analistii spera ca agentiile de rating sa amane decizia unei eventuale retrogradari a Romaniei, pana la urmatoarea evaluare * Contestarea alegerilor prezidentiale din SUA este posibil sa provoace o scadere dramatica a pietelor bursiere, este de parere Mark Mobius, fost presedinte executiv al Templeton Emerging Markets Group Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut evolutii mixte saptamana trecuta, pe fondul unei lichiditati reduse, in toate cele cinci sesiuni bursiere valoarea tranzactiilor fiind sub media zilnica a acestui an.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )