Libnet.ro
UNICEF

08:00

ASTAZI: Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 780 milioane de lei, la o dobanda de 3,95% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 38 luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

CU TOATE CA MIZAU PE 25,6 MILIOANE LEI Investitorii IARV vor primi doar 11,5 milioane lei, ca dividende

Ministerul Economiei a votat impotriva propriei propuneri de repartizare a profitului pentru anul 2018, in adunarea de la finele lunii mai Cu toate ca a propus distribuirea sub forma de dividende a sumei de 25,618 milioane de lei, din profitul anului trecut, de 31,18 milioane lei, Ministerul Economiei a votat, in adunarea generala a IAR Brasov IARV) de la finele lunii trecute, ca numai 11,51 milioane de lei sa mearga catre actionari, conform propunerii initiale a Consiliului de Administratie al producatorului de elicoptere, se arata intr-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN 2018: SaveMob Group, cifra de afaceri de 2 milioane lei

SaveMob Group a inregistrat, in 2018, o cifra de afaceri de 2 milioane lei, de doua ori mai mare decat in 2017 si o rata a profitului net de 5% raportata la cifra de afaceri, potrivit unui comunicat al companiei remis, astazi, Redactiei noastre.

IN ANUL 2018: CE Oltenia - pierdere de 1,1 milioane lei

Rezultatele anului 2018 au fost negative din cauza diferentelor de curs valutar aferente creditelor de investitii pentru indeplinirea cerintelor de mediu impuse de UE si, in principal, din cauza exploziei preturilor certficatelor de CO2. Potrivit anului trecut, CE Oltenia a suferit o pierdere de 1,1 milioane lei.

IN TREI ZILE: ANAF a restituit 700 milioane lei in contul taxei auto

Un numar de 420. 000 de contribuabili au primit, in perioada 3 - 5 iunie 2019, suma totala de 700 de milioane de lei reprezentand taxe auto achitate de acestia in intervalul 1 ianuarie 2007 - 31 ianuarie 2017, a informat, astazi, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

PRIVIND MODERNIZAREA A 47 DE STATII DE CALE FERATA: CFR plateste peste 10 milioane lei pentru studii de fezabilitate

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat astazi ca a demarat proiectul privind modernizarea a 47 de statii de cale ferata, inclus in Programul Operational Infrastructura Mare POIM).

PENTRU ACHIZITIA A PATRU INSTALATII DE REDUCERE A EMISIEI DE NOX: CE Oltenia, licitatie de 44 milioane lei

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, a anuntat, astazi, ca toate cele 11 grupuri energetice ale sale vor respecta cerintele Uniunii Europene.

O familie de romani plateste catre stat taxe de 3 milioane lei, pe parcursul vietii. Ce se intampla cu acesti bani

O familie formata din doi parinti si un copil plateste de-a lungul vietii taxe catre stat in valoare de 3 milioane de lei, bani care ar ajunge, de exemplu, pentru construirea unui compartiment de urgente intr-un spital de stat.

ANUL ACESTA, Companiile E-Distributie investesc 53 milioane lei in contoare inteligente

E-Distributie Muntenia, E-Distributie Dobrogea si E-Distributie Banat vor instala, in acest an, peste 171. 000 de contoare inteligente pentru clientii din zonele lor de activitate, in cadrul unor proiecte de investitii in valoare de peste 53 de milioane de lei, urmand ca, pana la finalul anului 2019, peste 671. 000 de clienti ai E-Distributie sa beneficieze de sisteme de contorizare inteligenta au anuntat acestea printr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.297 seconds )