Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna veste pentru romanii cu credite. Ce se intampla cu dobanda Robor

Antena3 Antena3,
Cea mai buna veste pentru romanii cu credite. Ce se intampla cu dobanda Robor

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei. Robor. continuă pe Antena3

Neagu si Pintea lupta pentru titlul de cea mai buna handbalista in 2018

Cristina Neagu 30 de ani) are sansa de a fi aleasa a treia oara cea mai buna handbalista a anului, in sondajul realizat pe site-ul handball-planet. com. Juriul portalului, care organizeaza pentru al.

Doua romance lupta pentru titlul de cea mai buna handbalista a lumii

Finalul de an ar putea aduce un nou trofeu important in vitrina sportului romanesc, dupa ce doua handbaliste tricolore au fost nominalizate pentru titlul de cea mai buna jucatoare din 2018.

A fost aleasa cea mai buna destinatie turisticadin lume din 2018

Portugalia a fost realeasa Cea mai buna destinatie turistica din lume pentru al doilea an consecutiv la gala World Travel Awards, desfasurata sambata seara la Lisabona, relateaza EFE. Anul trecut, Portug.

Cine este frumoasa cu fizic de fotomodel desemnata cea mai buna fotbalista din Romania: Mi s-au propus sedinte foto, dar acum nu m-as vedea manechin

La numai 19 ani, Teodora Meluta a fost declarata a cea mai buna fotbalista a Romaniei. Nascuta in Bucuresti, Teodora este studenta la Cluj si evolueaza pentru U Olimpia, castigand pana acum patru campionate si o Cupa a Romaniei cu echipa clujeana. Cu un fizic de manechin, tanara bucuresteanca este considerata si una dintre cele mai frumoase fotbaliste din tara.

Neagu si Pintea lupta pentru titlul de cea mai buna handbalista in 2018. Ambros Martin poate fi cel mai bun antrenor

Cristina Neagu 30 de ani) are sansa de a fi aleasa a treia oara cea mai buna handbalista a anului, in sondajul realizat pe site-ul handball-planet. com.

SONDAJ Ce fel de lider vor romanii: de la presedinte atotputernic la presedinte decorativ sau monarhie constitutionala

Peste o treime dintre romani considera ca actuala forma de guvernamant, adica republica semiprezidentiala, e cea mai buna varianta pentru Romania. in schimb, aproape un sfert ar vrea un regim prezidential, adica un sef de stat mai puternic, potrivit unui sondaj realizat de catre Institutul de Studii Sociale.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate u.

Hillary Clinton, DETRONATA dupa 17 ani! Michelle Obama i-a furat titlul de cea mai admirata femeie din SUA

Fosta Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, a reusit o performanta extraordinara. Ea a devenit cea mai admirata femeie in Statele Unite, intrerupand astfel suprematia de ani buni a lui Hillary Clinton in.

FOTO VIDEO Cea mai noua partie de schi inaugurata de sarbatori in Oltenia: Horezu Ski Resort

S-a deschis, in sfarsit, in cursul acestei saptamani, prima partie de schi din judetul Valcea, cea mai noua, cea de la Horezu Ski Resort. Partia are 900 metri lungime si o dificultate usoara Albastru). Chiar daca deschiderea oficiala a avut loc in ajun de Craciun, s-a putut schia abia de pe 26 decembrie. Clipurile postate pe Facebook cuprind imagini cu partia, drumul, dar si cu procesul de deszapezire.

Patriarhul Daniel, mesaj deCraciun: Aurul faptelor bune. Este cea mai mare cinstire pe care o putem aduce

Aurul faptelor bune reprezinta cea mai mare cinstire adusa Pruncului Iisus, a afirmat Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata marti la Catedrala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )