LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • EXPUNEREA DE MOTIVE SI PREAMBULUL: Proiectul Legii privind protectia consumatorilor impotriva cametei si a altor forme de abuz de putere economica
 • I. Expunerea de motive 1. Dobanda excesiva practicata de creditorii financiari in raporturile juridice cu consumatorii cauzeaza pierderi de bani, resurse si energie, precum si pierderea sansei de alocare a acestora in scopuri mai legitime si mai rationale decat profitul excesiv si nejustificat al unui numar foarte mic de entitati economice.
  Bursa.ro - 11 Iun, 15:48

  Citeste articolul complet:
  EXPUNEREA DE MOTIVE SI PREAMBULUL: Proiectul Legii privind protectia consumatorilor impotriva cametei si a altor forme de abuz de putere economica


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.428 sec.