Libnet.ro
UNICEF

17:00

Finantele au atras astazi 90 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras astazi 90 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 90 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 990,1 de milioane de lei, la o dobanda de 4,29% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 60 de luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI: Finantele au atras peste 990 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 990,1 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 60 de luni, la un randament mediu de 4,29% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 780 de milioane de lei, la o dobanda de 3,95% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 38 luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele au mai imprumutat 990 milioane de lei pentru a finanta deficitul

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 990,1 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 60 de luni, la un randament mediu de 4,29% pe an.

MFP a imprumutat, ieri, 990,1 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 990,1 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 60 de luni, la un randament mediu de 4,29% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ANUL TRECUT Grupul OMNIASIG Vienna Insurance a platit despagubiri de peste 648 milioane lei

Valoarea totala a despagubirilor platite anul trecut de OMNIASIG Vienna Insurance Group este de 648 milioane lei, in crestere fata de anul precedent, a anuntat compania intr-un comunicat.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII 11 ANI CEC Bank - profit brut de 432,97 milioane lei

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane lei, inregistrand cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, a anuntat, ieri, banca de stat.

PENTRU ANUL 2018: CEC Bank a inregistrat un profit brut de 432 milioane lei

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane de lei, inregistrand astfel cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani, se arata intr-un comunicat de presp remis redactiei noastre.

PENTRU FINANTAREA NOII HALE DE PRODUCTIE Actionarii Aages aproba majorarea capitalul cu minim 2,8 milioane lei

Actionarii Aages Targu Mures AAG) au aprobat, in sedinta de astazi, majorarea capitalului social al companiei cu aport in numerar, prin emisiunea unui numar de maxim 850. 000 actiuni, la un pret cu un discount de 15% fata de cel mediu ponderat de tranzactionare al ultimelor 15 sedinte bursiere inainte de data aprobarii prospectului de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, dar nu mai mic de 3,3 lei/actiune, se arata intr-o nota publicata de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Guvernul pregateste o schema de ajutor de stat, de 250 milioane lei, pentru instalarea unor statii de incarcare a masinilor electrice

Instalarea statiilor de incarcare pentru vehicule electrice nu s-a dovedit a fi o activitate economica profitabila, avand in vedere ca, la momentul de fata, doar 1. 200 de vehicule electrice sunt inmatriculate in Romania conform Registrului Auto Roman), se arata intr-un document guvermantal. De aceea, Guvernul vrea sa aprobe, in sedinta de miercuri, un memorandum privind o schema de sprijin de 250 de milioane de lei pentru instalarea acestor statii de incarcare, pe soselele din Romania si in orase.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )