Libnet.ro
UNICEF

16:45

Indicele ROBOR a inregistrat o crestere

Antena3 Antena3,
Indicele ROBOR a inregistrat o crestere

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat, joi, pe piata interbancara cu 0,02 puncte procentuale, la 3,31% pe an, reiese din datele. continuă pe Antena3

RATELE romanilor, in crestere. Anuntul BNR despre indicele ROBOR

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila,creste din nou. Potrivit BNR, acesta a ajuns, miercuri, la 3,29%. ROBOR la 6 luni,.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,29%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat la 3,29% de la 3,27%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni stagneaza la 3,27%

Indicele ROBOR la 3 luni stagneaza la 3,27%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,27%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,27%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR, anunt pentru romanii cu CREDITE: Ce se intampla cu indicele ROBOR

Banca Nationala a Romaniei anunta ca indicele Robor, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a stagnat luni la valoarea de 3,27%. De asemenea, indicele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )