Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ratele romanilor CRESC accelerat! BNR, anunt de ULTIMA ORA despre indicele Robor

B1 B1,
Ratele romanilor CRESC accelerat! BNR, anunt de ULTIMA ORA despre indicele Robor

Ratele romanilor cred din nou! Indicele Robor a crescut joi la valoarea de 3,28%, potrivit BNR. De asemenea, indicele ROBOR la 6 luni, utilizat in calculul dobanzilor la creditele ipotecare lei cu dobanda. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani: O noua zi libera! ANUNT DE ULTIMA ORA

Ziua de 25 noiembrie ar putea deveni Zi Nationala a Meseriilor, potrivit unui proiect sustinut de mai multi parlamentari liberali. Motivele pentru recenta crestere inregistrata de invatamantul.

Parchetul General, ANUNT de ULTIMA ORA in ancheta privind ABUZURILE jandarmilor. Bilantul plangerilor si al audierilor

Parchetul General a anuntat ca un numar de 206 de persoane au depus plangeri penale dupa violentele din timpul protestului de pe 10 august. Astfel, au fost efectuate un total de 81 de audieri. in urma.

Rasturnare de situatie! Procurorii militari, anunt de ultima ora: Niciun coleg nu a fost mandatat sa participe alaturi de jandarmi

Procurorii militari vor continua audierile si in minivacanta de Sfanta Maria. Sunt asteptati toti cei care au informatii privind violentele de la protestul din 10 august, inclusiv jandarmi. Marti, vor fi.

Anunt de ULTIMA ORA al Patriarhului Daniel, dupa VIOLENTELE de vineri! E OFICIAL!

Patriarhul Daniel, in predica de duminica, a subliniat ca iertarea aduce pace, iar ura, dezbinarea si vrajba dezumanizeaza. in contextul protestelor din Piata Victoriei, acesta a sustinut ca atunci cand omul iu.

VIORICA DANCILA a facut anuntul asteptat de milioane de romani! DETALII DE ULTIMA ORA

Premirul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Marine Romane. Ea a urat tuturor marinarilor militari si civili la multi ani si a subliniat importanta participarii Romaniei la.

Ce se intampla cu cei care vor sa achizitioneze o masina DACIA: Detaliul de ultima ora care SCHIMBA TOTUL

Dacia a dat lovitura pe piata autor din Romania! Autoturismele produse la uzinele din Mioveni se afla in topul preferintelor romanilor. Numarul masinilor vandute la noi in tara a depasit orice.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )