Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la trei luni incepe saptamana in scadere

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni incepe saptamana in scadere

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni la 3,26%, de la 3,29%, urmat si de indicii la 6, 9 si 12 luni, potrivit datelor. continuă pe Antena3

Scaderea ROBOR la trei luni continua. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,29%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,26%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,26%, de la 3,29%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,29%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,29%, de la 3,31%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

La trei luni dupa ce a fost atacata cu acid, a murit. Presedintele cere pedepsirea vinovatilor

O proeminenta activista anti-coruptie din Ucraina a murit la trei luni dupa ce a fost ranita intr-un atac cu acid. Katerina Handzyuk, de 33 de ani, suferise arsuri pe 40% din corp si era in stare critica dupa.

VIDEO Cum s-a lucrat in trei luni la noul centru pietonal din municipiu. Investitia costa doua milioane de euro

Au trecut trei luni de la inchiderea Bulevardului Corvin din centrul municipiului Hunedoara, pentru a fi transformat intr-un centru pietonal. Lucrarile la viitoarea promenada, dotata cu fantani arteziene, sunt inca departe de final, desi autoritatile spera sa fie realizate in acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )